sâmbătă, octombrie 1

Primarul USR al Sectorului 2, un nou atac la Nicușor Dan

0
624

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a lansat marți, pe contul său de Facebook, un nou atac voalat la Nicușor Dan, primarul Bucureștiului.

Acesta il acuză iar că n-are curajul să ia taurul de coarne și să facă reformă în administrația condusă de el. De data asta, motivul l-a constituit disputa pentru câteva parcuri și lacuri aflate pe raza Sectorului 2, lăsate în paragină de Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București.

Edilul Sectorului 2 a povestit pe contul sau de Facebook că atât el, cât și administrațiile precedente ale primăriei de sector au făcut demersuri pentru a prelua respectivele parcuri și lacuri, dar s-au lovit de opoziția îndârjită a directorului ALPAB. Acesta trage de timp, tărăgănează și cere tot felul de hârtii, apoi solicită reluarea întregii proceduri, asta în timp ce lacurile respective arată mizerabil.

Radu Mihaiu spune că ALPAB nu-și justifică existența și trebuie desființată, lăsând de înțeles că și Nicușor Dan e de aceeași părere, dar nu îndrăznește să își asume o poziție publică pe acest subiect.

„Dacă n-are îndrăzneala să o spună, atunci o zic eu – ALPAB trebuie desființată!“ considera Radu Mihaiu

Leave a reply