Primăria Capitalei blochează protestul Diasporei din 10 august

0
501

Primăria Capitalei a refuzat să autorizeze marele protest al Diasporei din 10 august, eveniment la care şi-au anunţat participarea zeci de mii de români.

Organizatorii protestului – pagina Ieşiţi În Stradă Dacă Vă Pasă – au criticat decizia municipalităţi şi au anunţat că nu vor face niciun pas în spate:

“După lungi insistenţe, în sfârşit am primit un răspuns referitor la cererea făcută către Primăria Capitalei în vederea aprobării desfăşurării protestului din 10 august din Piaţa Victoriei. Astfel, comisia de avizare a cererilor primite în baza Legii 60/1991, a considerat că prin derularea protestului s-ar încălca prevederile Articolului 2 din această lege, motiv pentru care cererea noastră nu poate fi soluţionată favorabil.

Am dori să-i întrebăm pe distinşii conducători de neam şi ţară dacă ne pot prezenta poziţia acestei comisii referitor la protestul organizat de către PSD în data de 9 iunie 2018. Oare dânşii de ce nu intrau sub incidenţa aceluiaşi articol din lege? Oricum, nu ne plângem de milă, ştim clar ce avem de făcut, am învăţat de la nişte oameni faini cum se obţine o autorizaţie pentru o astfel de manifestaţie încă din anul 1989. De ce îţi este frică, nu scapi!”

 

De amintit că, recent, Gabriel Firea a fost huiduită copios de publicul de pe Arena Naţională pentru că a încercat să scoată profit de imagine din asocierea cu Simona Halep.

Sursa: EpochTimes România

Leave a reply