miercuri, noiembrie 30

Președintele României atac dur la USR PLUS: Să cumpănească foarte bine implicațiile asocierii cu AUR

1
346

Iată că, reacția Administrației Prezidențiale față de gesturile politicianiste ale celor de la USR, nu s-a lăsat prea mult așteptată.

Astfel, Klaus Iohannis critică dur demersurile politice ale USR PLUS și alianța cu AUR. Președintele  mai avertizează că, astfel aduce un afront românilor și că prin depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern se discreditează iremediabil.

Noua alianță creată în aceste zile între USR PLUS și AUR este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră.

Prin alianța cu un partid care nu respectă valorile occidentale, USR PLUS trădează voința cetățenilor care și-au pus speranțele într-o coaliție de centru-dreapta, care să dezvolte România.

Este un semnal îngrijorător și extrem de grav că un partid care reclamă că are valori democratice și este reformist se aliază cu un partid cu viziuni antagonice față de valorile euro-atlantice ale României.

Prin decizia de a semna și a depune o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, USR PLUS s-a discreditat iremediabil în fața românilor, a propriului electorat” arată președintele Johannis, citat fiind de  către digi24.ro

1 comment

Leave a reply