luni, septembrie 26

Președintele Camerei Deputaților: ”Ofițerii și subofițerii SPP sunt la înălţimea unor standarde de elită”

Liderul PNL a transmis un mesaj adresat SPP de ziua acestui serviciu secret.

”Astăzi, de Ziua Serviciului de Protecție și Pază, transmit ”La Mulți Ani” tuturor ofițerilor și subofițerilor din cadrul acestei instituții esențiale de securitate, care dă dovadă, zi de zi, de profesionalism și dedicare.
SPP a reprezentat cu onoare, de-a lungul timpului, imaginea României, prin profesioniștii care s-au aflat alături de demnitarii români, dar și de cei străini care vizitează România, precum și prin activitatea pe care o desfășoară în organizații internaționale și misiuni externe.
Serviciul de Protecție și Pază este unul dintre pilonii securității naționale, consacrându-se drept o instituție fundamentală, care asigură impecabil securitatea obiectivelor de importanță națională și a demnitarilor, în plan intern și extern.
Profesioniștii SPP au devenit exemplari, de-a lungul timpului, pentru misiunile pe care le-au executat în afața țării, fiind apreciați la superlative toate structurile similare din alte state.
Ofițerii și subofițerii SPP sunt la înălţimea unor standarde de elită, pe care chiar ei le-au impus în domeniu drept repere obligatorii de urmat!
La acest moment aniversar, felicit Serviciul de Protecție și Pază pentru activitatea desfășurată în slujba statului român și pentru profesionalismul desăvârșit pe care îl probează permanent, îndeplinindu-și cu succes atribuțiile de securitate”, a scris președintele Camerei Deputaților pe pagina sa de socializare.

Leave a reply