Premierul le-a felicitat pe tinerele canotoare pentru performanţele reuşite la CM de Canotaj Under 19 şi Under 23

0
50

Premierul Nicolae Ciucă a transmis felicitări tinerelor canotoare din echipa României pentru rezultatele obţinute la Campionatele Mondiale de Canotaj Under-19 şi Under 23, subliniind că acestea sunt adevărate modele de viaţă ce dovedesc că „seriozitatea şi perseverenţa” conduc la performanţă.

„Zile de glorie pentru canotajul românesc! Performanţele echipei feminine a României la Campionatele Mondiale de Canotaj Under-19 şi Under 23 ne bucură şi ne fac mândri! Împreună cu ceilalţi sportivi de excepţie, canotoarele noastre sunt sursă de inspiraţie pentru copiii şi tinerii români, sunt adevărate modele ce dovedesc că seriozitatea şi perseverenţa duc către performanţă. Calde felicitări şi mult succes mai departe!”, a transmis Nicolae Ciucă, luni, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului, citată de agerpres.

România a cucerit, duminică, patru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19 de la Varese (Italia), una de aur, una de argint si doua de bronz.

Sâmbătă, România a câştigat medalia de aur în proba feminină de dublu vâsle, prin Andrada-Maria Moroşanu şi Iulia-Liliana Bălăucă la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Varese (Italia).

Leave a reply