sâmbătă, februarie 4

Premierul încurajază tinerii să își lase propria amprentă în tot ceea ce întreprind

0
241

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că începe internshipul la nivelului Guvernului ediția a IX-a, 2022. Premierul a încurajat tinerii să își lase o amprentă cât de mică asupra proiectelor implementate. De asemenea a vorbit despre importanța aportului tinerilor în programele de digitalizare a administrației și și-a exprimat speranța că în acest domeniu vor avea un cuvânt greu se spus.

”Văd participarea la astfel de proiecte ca fiind una prin care să putem să beneficiem de tot ce înseamnă energia, dinamismul, optimismul dvs. la ajustarea tuturor proiectelor care se află în derulare. Vă încurajez ca în tot ceea ce veți întreprinde să vă lăsați propria amprentă, de care să fiți mândri (…) că ați avut o contribuție, în derularea proiectelor de implementare în care veți fi implicați”, le-a transmis prim-ministrul tinerilor care vor participa la internshipul de la Guvern.

Suntem angrenați într-un proiect cât se poate de dinamic de digitalizare pentru că cetățeanul să poată sa acceseze cât mai facil serviciile publice. Nu este ușor și nici nu se poate face peste noapte, de aceea prin spiritul dvs, vă invit să faceți în așa fel încât aici să aveți un cuvânt greu de spus, pentru că în comparație cu generația noastră, dvs ați crescut cu digitalizarea (…) Acest sistem pe care noi îl dorim și ne-am angajat să-l construim este pentru generația dumneavoastrăa subliniat premierul Nicolae Ciucă.

Leave a reply