Premierul Ciucă a transmis condoleanţe omologului din Ucraina în urma accidentului aviatic

0
312

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, omologului ucrainean, Denis Şmîhal, un mesaj de condoleanţe în numele Guvernului României pentru pierderile de vieţi omeneşti survenite în urma accidentului aviatic petrecut pe teritoriul ţării vecine, subliniind că în aceste momente triste, autorităţile de la Bucureşti sunt solidare cu poporul ucrainean şi rămân angajate să ajute ţara vecină pentru a câştiga războiul declanşat de Federaţia Rusă.

„Transmit în numelui Guvernului României cele mai profunde condoleanţe pentru pierderea tragică de vieţi omeneşti în urma prăbuşirii elicopterului în Brovarî, printre care ministrul de Interne, Denis Monastîrski, şi echipa sa. În acest moment de tristeţe, suntem alături de poporul ucrainean şi rămânem angajaţi să ajutăm Ucraina să câştige acest război”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina de Twitter a Guvernului.

Potrivit agerpres, elicopterul în care se afla ministrul ucrainean de Interne, Denis Monastîrski, ce s-a prăbuşit în apropiere de Kiev, omorând cel puţin 18 persoane, se îndrepta spre linia frontului, a anunţat, miercuri, preşedinţia ucraineană.

Leave a reply