marți, septembrie 28

Premier Florin Cîțu: ”A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului”

0
57

Premierul Florin Cîțu spune că Anghel Saligny, controversatul proiect ce a declanșat criza actuală, a fost ”trimis la Ministerul Justiției spre avizare pe 12 august. Aseară, a fost retrimis pentru că era nevoie de semnătura noului ministru”, spune Cîțu,citat de cei de la  Spotmedia.ro.

 ”În original a fost trimisă (ordonanța de urgență – n.red.) pe 12 august, iar aseară a fost retrimisă pentru că a fost schimbat ministrul. După cum știți, un nou ministru trebuie să avizeze și să semneze actele normative care intră în ședința de guvern”, a spus Cîțu.


Afirmațiile lui vin după ce Stelian Ion a spus că Ministerul Justiției nu putea da un aviz de legalitate proiectului Anghel Saligny pentru că nu avea documentul original.

Totodată, premierul Florin Cîțu a afirmat că PNL nu va negocia niciodată cu PSD, care este ”cel mai mare dușman al poporului român.”

 ”Eu, Florin Cîțu, am intrat în politică și am spus foarte clar că niciodată nu voi face un compromis cu PSD. PNL și eu, atât timp cât voi fi în PNL, nu va negocia cu cel mai mare dușman al poporului român.

A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluție pentru situația în care ne găsim azi trebuie negociată în coaliția de guvernare, nu în afara coaliției de guvernare”, a precizat Cîțu.

Leave a reply