sâmbătă, august 13

Premier Cîţu: Dacă pleacă colegii de guvernare, preiau Ministerul Investiţiilor

0
481

Premierul Florin Cîţu spune că orice întârziere legată de PNRR va fi rezolvată cu prioritate dacă USR PLUS pleacă de la guvernare şi va prelua el conducerea Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

„Dacă colegii de guvernare vor pleca, voi prelua Ministerul Investiţiilor şi mă voi asigura că orice întârziere pe care am avut-o până acum o vom rezolva”, a spus Cîţu, într-un discurs susţinut, sâmbătă, în faţa liberalilor din Arad, la prezentarea moţiunii de candidat pentru preşedinţia PNL.

El a catalogat neînţelegerile cu USR PLUS drept „mică situaţie” şi a spus că „doar copiii răsfăţaţi îşi iau jucăriile şi pleacă”.

„Am avut această mică situaţie săptămâna trecută, pentru că între oameni maturi nu ar fi trebuit să ajungem aici. Doar copiii răsfăţaţi îşi iau jucăriile şi pleacă la fiecare problemă. Nu trebuia să ajungem aici dacă aveam un partener matur şi responsabil, care punea, mai presus de orice, interesul românilor”, a spus Cîţu. Liberalul a mai subliniat că „PNL nu este un partid pe care să îl dai la o parte, pe care să îl şantajezi”

Leave a reply