luni, septembrie 27

Povestea unei spioane ruse: Aliia Roza

1
106

Așa cum reiese de pe adevarul.ro Aliia Roza este cunoscută pentru apariţiile sale alături de personalităţi celebre în întreaga lume, precum prinţul Charles şi primarul Londrei Sadiq Khan, dar puţini ştiu că este o fostă spioană antrenată pentru a seduce bărbaţi aflaţi în vizorul unui serviciu secret militar al Rusiei.

Aliia Roza este o cunoscută specialistă de PR în lumea modei care îşi împarte timpul între California, Londra (Marea Britanie) şi Milano (Italia). Poate fi văzută zâmbind alături de prinţul Charles şi Sadiq Khan, dar noua ei viaţă publică se suprapune peste un trecut întunecat.


Potrivit mărturiilor ei, este o fostă spioană rusă antrenată să seducă bărbaţi. Însă s-a deconspirat îndrăgostindu-se tocmai de omul pe care trebuia să-l aducă în plasa spionajului rus, relatează The Sun. Allia Roza s-a născut acum 36 de ani în fosta Uniune Sovietică, în familia unui general.

Viitorul ei profesional era deja conturat, evident în cadrul armatei. I-a făcut pe plac tatălui său şi s-a alăturat armatei, dar acolo a dat peste un sistem corupt. Violată în academia militară femeia spune că, înainte de a lucra pentru serviciile secrete şi de a participa la misiuni care presupuneau seducerea bărbaţilor, a fost violată.

„La două săptămâni de la intrarea în academie am fost violată de un coleg. Dar ce puteam să fac? Să merg la poliţie şi să raportez fapta? Sistemul era atât de corupt – şi încă e – şi nu puteam strica reputaţia tatălui meu”, a declarat ea pentru Jam Press, potrivit The Sun. Potrivit ei, fetele de la Academia Militară a Rusiei sunt obligate să dobândească, printre altele, arta seducţiei pentru a păcăli ţinte şi a obţine informaţiile dorite.

1 comment

Leave a reply