duminică, septembrie 24

Potop în stațiunile de pe litoral

0
499

A fost prăpăd în stațiunile de pe litoralul românesc. O furtună puternică, însoțită de averse și descărcări electrice, a inundat străzile orașelor și a izgonit turiștii de pe plajă.

  • A plouat cu găleata în stațiunile de la mare

Mai multe filmulețe postate de români arată ce potop a fost la mare, în urmă cu puțin timp. Turiștii aflați în concediu, în aceste zile, s-au speriat de cât de mult a plouat în doar câteva minute.

O furtună de mari proporții a lovit cele mai ocupate stațiuni de pe litoralul românesc. Orașul Mangalia a fost rapid inundat, în urma unei ploi torențiale care a durat puțin timp. Canalizările din oraș nu au mai făcut față volumului mare de apă. Mai multe mașini au rămas blocate în trafic.

Furtuna surprinsă de turiștii veniți la mare ca să se bronzeze a lovit orașul Mangalia. Autovehiculele au înaintat cu greu prin puhoiul de apă. Vântul a bătut atât de tare, vineri, 27 august, încât aproape că a desfrunzit și arborii seculari. Imaginile cu urgia sunt șocante!

Chiar dacă a durat câteva minute, furtuna pe litoralul românesc a lăsat în urmă pagube considerabile. O plajă din stațiunea Jupiter a fost inundată, turiștii fiind nevoiți să se adăpostească în camerele de hotel.

Leave a reply