luni, septembrie 27

Postări cu iz penal în PNL

0
110

Actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban, este confruntat cu o  nouă situație explozivă .Iar asta, cu doar cîteva săptămîni înaintea congresului.Astfel, un membru marcant al partidului, consilierul ministerial Violeta Vijulie, a făcut dezvăluiri care, pot echivala cu un denunț penal ,ca la carte, împotriva sa, pentru trafic de influență.   Iată ce a scris luni, pe Facebook, Violeta Vijulie:

”PNL nu are cum să se schimbe cu Ludovic Orban. Ludovic este tributar unui mod de a face politică de acum 30 de ani. Desigur, a avut anumite rezultate incontestabile, dar ele au fost mult prea mult bazate pe preluarea din PSD a unor parlmentari și primari, dar și a unor practici. Iată un exemplu:
Acum 3 ani când a schimbat conducerile de la București, eu eram alegerea evidentă pentru presedinte al PNL Sector 3. Eram acolo de ani de zile, am muncit, am construit si in filială și la nivel national, am reprezentat partidul în media, am avut 1.800.000 de vizualizări pe pagina mea de FB in campanie și, mai mult, am un CV profesional și politic impecabil.

  • Ludovic mi-a spus așa, în biroul lui din Modrogan 1: Stiu că tu ar trebui să fii președinte la PNL S3, dar te rog să îl lași pe Antonel Tanase pentru că mă cunosc cu el de 30 de ani. I-am spus: dar știi că Antonel…și i-am spus niște lucruri grave…a zis: stiu tot, dar el este prietenul meu și în el am încredere. Te rog să imi respecți decizia pentru că veti face echipă și va fi bine.

    L-a luat pe Antonel de la S6 sau de la Buzău, nu mai știu exact, pentru că el se plimba prin multe filiale,  și l-a pus președinte la S3.

Leave a reply