duminică, iulie 21

Ponta și COVID-ul. Nu se învață minte!

0
1240

Liderul Pro România continuă să propage mesaje fake news în spațiul public românesc și să alimenteze teoriile conspiraționiste pe tema pandemiei, în plină campanie electorală, încercând să profite politic de orice.

Victor Ponta a fost unul dintre cei mai virulenți propagandiști ai ideilor că noul coronavirus nu trebuie luat în serios, fiind mare vinovat alături de CCR și Avocatul Poporului pentru explozia cazurilor de infectare în România.

Acum însă Ponta o face de pe poziția celui care a avut de-a face cu virusul, dar nu ezită să lanseze afirmații periculoase cu tentă electorală, abil ambalate în anunțul că a primit rezultatului testului pentru coronavirus și că nu este infectat cu Covid 19.

„Am primit rezultatul negativ al testului Covid 19 efectuat în această dimineață. Mă bucur pentru familia mea, prietenii și toți cei cu care am intrat în contact în această perioada. Mă rog ca Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți! Consider o mare mizerie campania pur politică prin care unii au încercat să mă împiedice să mai merg prin țară și să sprijin candidații PRO România! Dar – ghinion – nu au reușit!”, a reacționat Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a intrat în contact direct cu Robert Negoiță, actualul primar de la Sectorul 3, care a dezvăluit că este infectat cu noul coronavirus.

Mesajul de mai sus al său este desprins din stilul mincinos care îl caracterizează. Faptul că a fost contact cu Negoiță îl obliga la izolare, ca pe orice cetățean aflat în această situație, nicidecum nu a fost o măsură împotriva Pro România.

Dar e clar că Ponta nu se învață minte. Minte, minte și iar minte…

Dar reacțiile sale ciudate sunt explicabile cumva.

Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră pe vremea când era premier, a declarat că Victor Ponta i-a dat un document secret de serviciu cu informații despre procurorul Jean Uncheșelu și i-a cerut să-l dea unui ziarist de la o publicație online care a servit multă vreme interesele mafiei din justiție.

Asta se petreceau taman în perioada în care Ponta era anchetat de respectivul procuror, în Dosarul ”Turceni-Rovinari”, în care era acuzat că a primit de la Dan Șova o șpagă de un milion de euro. În cele din urmă, Ponta a fost achitat foarte suspect la Înalta Curte, dar fostul său colaborator, Dan Șova, a fost condamnat.

VEZI ȘI:

VIDEO. Adio, Ponta! Anca Alexandrescu scoate la iveală DOCUMENTUL care îl îngroapă pe liderul Pro România

 

Leave a reply