Ponta, șef la partidul Anti-România. Susține planul PSD pe axa ”haos-instabilitate-infectare”

0
1347

Deși conduce un partid care pretinde că e pro-România, Victor Viorel Ponta se comportă excat pe dos: anti-România.

Nu ajunge că a îndemnat populația să se infecteze cu coronavirus, prin sabotarea măsurilor de protecție sanitară, dar este adeptul unor măsuri care provoacă instabilitate politică – exact ce România nu are nevoie în vremuri de criză.

Planul PSD cu moțiune de cenzură îi vine mănușă liderului Pro România.

„Pentru România ar fi fost mult mai bine să nu aibă acest Guvern în perioada de pandemie, pentru că ne e mai rău decât ne era în luna martie. De obicei, când te duci la medic să te tratezi te gândeşti că după şase luni e mai bine, noi ne-am dat pe mâna lui Orban şi ne e mai rău. Voi vota moţiunea de cenzură şi voi vota şi un nou Guvern după dacă ne lasă domnul Iohannis, un Guvern care să se ocupe de ce trebuie şi anume de sănătate, de începutul şcolilor, nu să arunce pisica moartă cu şcolile la primari, să se ocupe ei de chestia asta. Deocamdată, domnul Orban se ocupă numai de partidul lui. Dacă vrea să se ocupe de partidul lui să meargă la partidul lui şi să lase un Guvern care să se ocupe de sănătate, de începerea şcolii şi de firmele româneşti. Eu votez cu toată inima moţiunea, dar mi-e frică să nu se răzgândească PSD-ul pentru că, ştiţi, ei sunt ca Petrică cu lupul, de atâtea ori au ameninţat că tot depun moţiunea şi nu mai apărea moţiunea. Acum a apărut, nu au programat-o încă, dar sper să nu se răzgândească PSD-ul şi să-şi dea seama că e mai bun Orban. Nu, nu e mai bun Orban, e o catastrofă pentru toată lumea şi dacă Băsescu îl punea să ascută creioanele la Primărie, acum, din păcate, Iohannis la pus să ascută creioane la Guvern şi le ascute prost şi pe alea aşa încât chiar avem nevoie de un alt Guvern şi vom susţine orice alt Guvern mai bun decât cel actual”, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Ponta s-a aflat marţi la Giurgiu pentru a fi alături de candidaţii PRO România din judeţ la depunerea listelor la BEJ pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Leave a reply