duminică, septembrie 26

Ponta ”reloaded”: „Nu poți să guvernezi cu cei de la USR-PLUS”

0
41

Liderul PRO România, Victor Ponta, sare în apărarea lui Florin Cîțu ca „de la fost premier la actual premier”, susținând că revocarea lui Stelian Ion este justificată dde faptul că primul ministru nu poate conduce Guvernul când un ministru, indiferent cum îl cheama și de la ce Partid este, blochează activitatea din motive strict politice”

Deci, la o mică problemă în coaliție ”hop” și Ponta: ”Nu poți să guvernezi cu cei de la USR-PLUS, sunt total lipsiți de maturitate și competență. Iohannis să dea PSD mandatul de a forma noul Guvern!”, opinează Victor Ponta.


Acesta are și o soluție la actuala criză politică: Președintele Iohannis să dea PSD mandatul de a forma noul Guvern! O altă solutie mai puțin bună, pentru că înseamnă înca 3-5 luni de haos, ar fi alegerile anticipate, mai spune liderul PRO România.

”Dar lucrurile acum sunt mult mai grave – absolut toti oamenii cu mintea intreaga si experienta politica au spus ca NU poti sa guvernezi cu cei de la USR – PLUS . Ca sunt total lipsiti de maturitate, responsabilitate si competenta necesara . Ca influentele si interesele “externe” ale lui Ciolos si Armand adaugate la “pafarismul” lui Barna si la “talibanismul” si aroganta absurda al multor altora din acest Partid vor aduce doar haos si dezastru pentru Romania !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Leave a reply