vineri, februarie 3

Ponta despre Vîlceanu: Nu mi-a vorbit vreodată altfel decât cu „Dumneavoastră”

1
1030

Fostul premier Victor Ponta a relatat, în 2016, relația sa cu Dan Vîlceanu, în perioada în care acesta a fost membru al PSD. Azi, premierul Cîțu a spus că-l susține pentru funcția de ministru de Finanțe.

  • Ponta despre Dan Vîlceanu

Îl cunosc pe Dan Vâlceanu încă din 2004 / este dintr-o familie respectată din Gorj – vechi membri PSD (tatăl sau a fost subprefect PSD al județului și candidat la Parlament din partea PSD)! 

A fost alături de mine și de PSD Gorj în campaniile din 2004/7/8 ; din acest motiv l-am susținut toți să fie Președintele TSD (organizația de tineret) / având o relația personală a fost și invitatul meu la botezul Irinei și îi mulțumesc pentru că a venit și ne-am bucurat împreună de acel eveniment fericit!

În 2009 pentru, că PSD a pierdut guvernarea și firma familiei Vâlceanu avea contracte cu Complexul Energetic Oltenia, au plecat la PDL / după care în 2014 a devenit PNL! Mă rog – interesul poartă fesul!

Deși este candidat la Camera Deputaților din partea PNL, nu i-am pomenit vreodată numele (nu poți să te cerți în public cu cineva cu care ai stat la aceeași masă, arată foarte urât)! Și de altfel Dan a fost mereu respectuos cu mine și nu mi-a vorbit vreodată altfel decât cu «Dumneavoastr㻓, a scris Ponta, pe Facebook.

1 comment

Leave a reply