ALEGERI. Ponta, atac la liderii USR: ”Sunt băieți de securiști, cu 10.000 de euro pe lună, nu știu să gestioneze o criză ca aceasta”

2
1810

”Eu nu am încredere în cei de la USR că sunt pregătiți pentru rezolvarea crizei. Ei sunt oameni de 10.000 de euro pe lună, stau în centrul orașului, lucrează la multinaționale, sunt băieți de foști securiști”, a sunat atacul lui Victor Ponta la adresa USR, luni seară, la B1 TV.

Prezent în emisiunea moderată de Silviu Mânăstire, Ponta a mai spus: ”Eu celor de la USR le spun URSS”.

”Am înțeles că cei de la USR vor la guvernare. Păi și învață politică pe pielea noastră? Sunt copii ai unor foști nomenclaturiști, care nu știu să conducă, să gestioneze o situație dificilă”, a mai afirmat Ponta.

Liderul Pro România nu s-a rezumat să atace USRPLUS, i-a atacat și pe foștii săi colegi din PSD, pe care îi acuză că a

”Au început și cei de la PSD cu prostia asta, să tăiem pensiile speciale de la militari. Domnule, militarii nu au pensii speciale, ci pensii de serviciu. Nu mă aștept acum ca domnul Iohannis să strige de fericire, vai, în punem pe Ponta premier. Dar propunerea noastră va fi Victor Ponta premier. Dar Pro România nu va vota un viitor Guvern condus de Ludovic Orban. Dar pentru un Guvern anti-criză vom sta de vorbă, după alegeri”, a spus Victor Ponta.

Vlad Voiculescu (USRPLUS), atac la Ludovic Orban pentru vizita la Institutul Cantacuzino

Copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, spune despre participarea premierului Ludovic Orban la conferinţa de presă de la Institutul Cantacuzino, că obiectivul celor aflaţi la guvernare este de a tăia zilnic câte o panglică, iar când nu mai are panglici de tăiat, şeful Guvernului se duce să lanseze un supliment alimentar.

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflaţi la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o realizare a partidului, oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă ‘ei chiar muncesc, nu stau degeaba’. Şi când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferinţă de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017”, scrie Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în guvernul Cioloş, pe pagina sa de Facebook.

Conform acestuia, imunomodulatorul OROSTIM-HV care este lansat luni, la Institutul Cantacuzino, este un supliment alimentar.

„Ce nu va spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan şi nicio direcţie, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură şi mai mare în buget şi multe pensii speciale. Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un… supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţă – un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut. PS ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, menţionează reprezentantul USR PLUS.

Voiculescu adaugă că, după ce au luat Institutul Cantacuzino de la Ministerul Sănătăţii, unde el îl adusese înapoi în 2016, „nimic notabil nu s-a întâmplat”.

„Activitatea laboratoarelor este acum neglijabilă, deşi în spitale ar fi atât de mare nevoie! Cât despre activitatea de cercetare…”, mai arată fostul ministrul al Sănătăţii, citat de Agerpres.

VEZI ŞI:

INTERVIU. Ionuț Moșteanu (USR): ”Va crăpa bugetul! Cine va duce în spate din ce în ce mai mulți pensionari speciali?”

Ana Birchall despre demisiile PSD și USR din Parlament: ”Înșală încrederea românilor. Rămân cu pensiile speciale”

INTERVIU: Stelian Ion: ”Îmi doresc ca viitorul Guvern să se facă în jurul USRPLUS, nu în jurul PNL”

2 comments

  1. Petre 30 noiembrie, 2020 at 23:26 Răspunde

    Mda, ‘carlanul’ iliescului, are un tipic specific celor de teapa lui. El crede ca in politica nu poti parveni decat prin (compromisul promiscuitar) de inrudire, cum a facut el, devenind ginerele ex.min. ilie sarbu / psd = agentul ‘secu’ / RSR – „gugulanul” (programat sa devina criminal si sa-si insuseasca identitatea victimei / Gr. Brit.), insa a reusit doar a deveni criminal in Revolutia din 1989, la Timisoara. Atat a inteles ponta ca trebuie sa faca, ai crede ca toata lumea e ca el… caci el fiind un nepot de fost colonel sovietizator in Romania = Naumovici (agent GRU ca si amicul lui de prin dec. ’89, recte grl. Kostyal). Tradatorul Romaniei mitomanul ponta, este nu doar disperat (sa nu intre in puscarie, si peroreaza orice este pe placul ex-sovieticilor), pentru actiuni incriminabile in afaceri (sperand ca acolitzii familiei, sa-l scape prin imunitate parlamentara), nici doar suspectul de crima al fostului colegul al sau Panait, sau un plagiator jalnic, el este si un asasin economic, prin eliminarea datoriei impusa de Instantza (contra spagii luata pe cecuri, in Banci turcesti, prin internediar …) Kaz Munai Gaz, kazahii fiind colaboratorii chinezilor, la care si-a facut ‘luna de miere’, cu fiica ‘securistului’ sau socru, preluat de psd, si pus ministru. Asadar, asta fiind, atat poate… ca multi ce confunda forme de neomarxism, cu fenomenul mondialismului.

  2. Petre 30 noiembrie, 2020 at 23:29 Răspunde

    Mda, ‘carlanul’ iliescului, are un tipic specific celor de teapa lui. El crede ca in politica nu poti parveni decat prin (compromisul promiscuitar) de inrudire, cum a facut el, devenind ginerele ex.min. ilie sarbu / psd = agentul ‘secu’ / RSR – “gugulanul” (programat sa devina criminal si sa-si insuseasca identitatea victimei / Gr. Brit.), insa a reusit doar a deveni criminal in Revolutia din 1989, la Timisoara. Atat a inteles ponta ca trebuie sa faca, si crede ca toata lumea este ca el… caci el fiind un nepot de fost colonel sovietizator in Romania = Naumovici (agent GRU ca si amicul lui de prin dec. ’89, recte grl. Kostyal). Tradatorul Romaniei mitomanul ponta, este nu doar disperat (sa nu intre in puscarie, si peroreaza orice este pe placul ex-sovieticilor), pentru actiuni incriminabile in afaceri (sperand ca acolitzii familiei, sa-l scape prin imunitate parlamentara), nici doar suspectul de crima al fostului colegul al sau Panait, sau un plagiator jalnic, el este si un asasin economic, prin eliminarea datoriei impusa de Instantza (contra spagii luata pe cecuri, in Banci turcesti, prin internediar …) Kaz Munai Gaz, kazahii fiind colaboratorii chinezilor, la care si-a facut ‘luna de miere’, cu fiica ‘securistului’ sau socru, preluat de psd, si pus ministru. Asadar, asta fiind, atat poate… ca multi ce confunda forme de neomarxism, cu fenomenul mondialismului.

Leave a reply