marți, ianuarie 25

PNL taie ”capete” după trădarea de la Dolj în favoarea baroanei PSD Olguța Vasilescu

2
1210

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda sunt un cuplu și în viața reală, și în politică. Ambii sunt baronii PSD ai Doljului și, pe lângă PSD, au infiltrați ”spioni” în toate partidele.

Efectul s-a văzut la votul viceprimarului Craiovei, când un consilier PNL a votat cu omul PSD, ajutând-o astfel pe Olguța Vasilescu, primărița orașului.

PNL Dolj l-a exclus, miercuri, pe consilierul local Dan Diaconu, are a votat viceprimarii PSD la Craiova, iar președintele filialei locale Mario Ovidiu Oprea și-a dat demisia, a anunțat, miercuri noaptea, președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, potrivit Mediafax.


PNL Dolj l-a exclus, miercuri, pe consilierul local Dan Diaconu, are a votat viceprimarii PSD la Craiova, iar președintele filialei locale Mario Ovidiu Oprea și-a dat demisia, a anunțat, miercuri noaptea, președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Stoica a scris pe Facebook faptul că Dan Diaconu este „un consilier nedemn de PNL!”, astfel că s-a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, excluderea consilierului din partid.

„PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preț în administrație. Comportament perfect agreat însă de PSD, așa cum a demonstrat cu vârf și îndesat astăzi (miercuri – n.r.), dar și în alte nenumărate rânduri. În ședințele din această după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage <pe furiș> de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanță și om politic de <sens giratoriu>, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în același stil mojic și duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu de a <cumpăra> voturi și destine fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost <mânjit> în frumosul stil pesedist și pus să tragă stânga în sus”, a spus președintele PNL Dolj.

Consilierul Dan Diaconu s-ar fi alăturat grupului PSD în Consiliul Local Craiova și a votat viceprimarii propuși de PSD.

Tot miercuri, președintele PNL Craiova Mario Ovidiu Oprea și-a înaintat demisia.

Marian Vasile a fost numit președinte interimar al organizației municipale.

2 comments

  1. Ion Barbu 19 noiembrie, 2020 at 02:05 Răspunde

    Donald Trump nu este si nu a fost niciodata nebun.A fost lovit pe la spate chiar de mai multi senatori reublicani..Sincer cred ca alegerile au fost fraudate .La renumarea voturilor observatori nu au fost. lasati sa se apropie de cei care numarau voturile .Viitorul va demonstra .Donald Trump a fost unul din cei mai buni presedinti pe care ia avut USA

  2. xnet 19 noiembrie, 2020 at 07:53 Răspunde

    Nu promoveaza traseismul,nu ?Numai la locale a racolat120 de preimari PSD ! Este un partid marsav,care vrea puterea cu tot dinadinsu pentru a mulge bugetele tarii !

Leave a reply