luni, septembrie 27

PNL nu se va rupe, după 25 septembrie

2
84

Europarlamentarul Rareş Bogdan, unul dintre liderii PNL  a declarat public că, ”după Congresul din septembrie, PNL nu se va rupe”

 „Aşa cum Dan Motreanu, Cristian Buşoi sau Marcel Vela care au fost în altă echipă, nu în cea câştigătoare în urmă cu patru ani, au avut loc în Guvern, au avut loc pe lista de europarlamentari, au avut loc în poziţiile de vicepreşedinte, vă asigur că în PNL echipa condusă de Florin Cîţu va şti să facă acelaşi lucru şi să deschidă în continuare… Nu sunt două partide în interiorul Partidului Naţional Liberal. Suntem acelaşi partid, colaborăm, suntem obligaţi să colaborăm în Parlament, suntem obligaţi să colaborăm la guvernare şi nu ne uităm cine a simpatizat sau a dat like-uri lui Ludovic Orban sau a dat like-uri lui Florin Cîţu”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24.


Rareş Bogdan a  transmis și un mesaj de unitate a partidului, dar şi a actualei coaliţii de guvernare, după Congresul PNL, din 25 septembrie. 

„Vom continua guvernarea pentru că avem presiunea alegătorilor. Asta este cheia pentru noi, în colaborare directă cu actualele partide cu care formăm coaliţia. Chiar dacă au apărut tensiuni de-a lungul timpului, vă asigur că nu putem reuşi decât împreună. (…) Voi fi unul care se va opune vehement, total, la orice altă construcţie de tip PSD sau AUR”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

 

2 comments

Leave a reply