sâmbătă, iunie 15

PNL neagă tensiunile cu UDMR: „E o corectă reprezentare la nivel de funcții”

0
324

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a explicat faptul că liberalii și PSD nu au înlăturat omul UDMR din conducerea ANRE, ci s-au asigurat că partidele Coaliției sunt corect reprezentate, conform ponderii parlamentare, la nivel de funcții.

„Sunt negocieri care de fiecare dată se poartă în cadrul Coaliției. Aceste negocieri reglează corecta reprezentare a fiecărui partid ca pondere în cadrul acestor funcții desemnate de către Parlament. Nu există tensiuni în Coaliție și vă pot asigura că această Coaliție de Guvernare nu stă într-un singur vot, într-o singură poziție de membru în cadrul acestui Consiliu de coordonare a activității ANRE”, a precizat Ionuț Stroe, într-o intervenție la digi24, privind excluderea UDMR de la funcțiile din conducerea ANRE.

George Niculescu a fost ales președintele ANRE, Gabriel Andronache vicepreședinte

Întrebat dacă au fost discuții înainte de îndepărtarea omului UDMR, liberalul a punctat: „Nu este vorba de o înlăturare, este vorba de o corectă reprezentare a fiecărui partid în Parlament, ca de fiecare dată. Sunt încă câteva negocieri, situația se va regla, Coaliția nu stă într-un singur vor pe o poziție în cadrul acestui Consiliu din cadrul ANRE. Până la urmă, știți foarte bine, aceste decizii sunt luate în directă reprezentare cu fiecare partid din Parlament, în funcție de numărul de mandate, în funcție de ponderea pe care fiecare o are și sunt absolut firești”.

Leave a reply