sâmbătă, noiembrie 27

PNL București adoptă Rezoluția de susținere a lui Ludovic Orban

0
108

PNL București a votat joi o rezoluție de susținere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, a declarat Violeta Alexandru, șefa organizației, pentru News.ro. De la ședință au lipsit însă șefii de organizații de la trei sectoare, precum și viceprimarul Stelian Bujduveanu.

„Rezoluţia a fost adoptată. A fost doar o confirmare formală pentru că organizaţiile de sector, în aceste săptămâni, au făcut acelaşi lucru peste tot. Nu a fost decât să centralizez ceea ce deja s-a întâmplat. Unii colegi au fost online, alţii au fost fizic în sală. Alţii m-au sunat. Nu e ca şi cum votam pentru candidatura domnului preşedinte, ci a fost o declaraţie care sumariza practic ce s-a întâmplat la sectoare. Ei făcuseră oricum la sectoare, oricum se întâmplase în fiecare sector şi nu am făcut decât să centralizez toată situaţia. Dar da, sigur că a trecut”, a declarat Violeta Alexandru vineri pentru News.ro.


Pe de altă parte, alți lideri locali au declarat pentru G4Media.ro că ”așteptăm o invitație la negociere pentru a ne declara susținerea pentru un candidat sau altul. Nu putem acorda o susținere în orb”.

Chestionată despre absenţa liderului PNL Sector 6 Ciprian Ciucu, liderului PNL Sector 4 Pavel Popescu, liderului PNL Sector 5 Cristian Băcanu şi a viceprimarului Bucureştiului Stelian Bujduveanu, Violeta Alexandru a răspuns:

„Nu au absentat. Pavel Popescu mi-a zis că este plecat din Bucureşti şi nu a reuşit să intre. Unii au intrat online. Nu e vorba că doar eu am votat şi cu încă un om. Ciprian Ciucu a intrat ulterior. A fost unanimitate de voturi. Oricum nu era ceva ce era o surpriză. Se întâmplase la sectoare. Ei au votat în sectoarele lor, că fiecare e membru la câte un sector”, a mai spus Violeta Alexandru pentru News.ro.

Ludovic Orban a anunțat în februarie că va candida pentru un nou mandat la șefia PNL. Deocamdată, el este singurul candidat înscris în cursă. Premierul Florin Cîțu a spus într-un interviu pentru G4Media.ro că va candida la o funcție superioară celei pe care o deține, de vicepreședinte PNL, ceea ce înseamnă că va intra în cursă fie pentru postul de președinte, fie pentru cel de prim-vicepreședinte.

Leave a reply