duminică, septembrie 24

PNL Bihor lasă la alegerea membrilor cum să voteze la congresul din septembrie

2
451

Biroul Politic Judetean al PNL Bihor a decis sa nu recomande delegatilor la Congresul partidului sa il sustina pe unul dintre candidati sau pe celalalt, acestia urmand sa voteze asa cum doresc.

„Biroul Politic Judetean al PNL Bihor, analizand modul in care s-a derulat campania pentru alegerile PNL care vor avea loc in 25 septembrie 2021, precum si candidaturile depuse, a hotarat sa nu recomande delegatilor PNL Bihor sustinerea uneia sau alteia dintre candidaturi, lasand la latitudinea acestora sa voteze cum vor”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL Bihor.

Potrivit ebihoreanul.ro, presedintele filialei, Ilie Bolojan, este nemultumit de faptul ca actualul lider al partidului, Ludovic Orban, a negociat in defavoarea partidului distributia portofoliilor ministeriale la formarea Guvernului Citu, cedând Ministerul Dezvoltarii către UDMR (care l-a impus ca ministru pe oradeanul Cseke Attila), desi sloganul de campanie al PNL a fost „Dezvoltam România”.

2 comments

  1. Robotel 21 august, 2021 at 22:12 Răspunde

    Mare caracter. liberali ca el, mai rar. In oradea, putini oameni cael, dar ce e mai important este ca, unul ca Blaga nu-l poate manipula. Mare lucru.

Leave a reply