duminică, iulie 21

Planul opoziției pentru preluarea puterii. Triada Șoșoacă-AUR-PSD. Ce planuri se fac pentru dărâmarea Guvernului

0
3885

Marea manipulare pregătită de AUR: formațiunea încearcă să ajungă la guvernare. Liderii AUR și cei ai PSD au anunțat că pregătesc dărâmarea guvernului și lucrează la o moțiune de cenzură. Demersul va fi susținut și de Diana Șoșoacă și oamenii ei din Parlament. Senatoarea protestatară vorbește chiar despre suspendarea președintelui.

„Opoziția „coace” un plan pentru preluarea guvernării. În timp ce social democrații orchestrează deja prima moțiune de cenzură din această legislatură, oamenii lui George Simion sunt dispuși să se alăture demersului, conform Realitatea.net

„Vom căuta să negociem cu formațiunile aflate în Opoziție, așa cum este AUR. Negocierea nu este dacă AUR votează sau nu moțiunea, cred că vor vota moțiunea. Negocierea este textul moțiunii și vom negocia și cu ceilalți parlamentari.

Posibili parteneri de guvernare ai PSD? Haideți să ajungem în acel moment! Vom avea această discuție după ce vom trece moțiunea de cenzură sau după o demisie a Guvernului Cîțu, cum ar fi normal”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat în ce condiții ar susține moțiunea PSD, George Simion a răspuns: „În condițiile în care textul moţiunii cuprinde și argumente AUR.

 

Am cere PSD să susțină demersul nostru de a-l suspenda pe președintele Klaus Iohannis

Ar trebui să ajungem la votul românilor și cu siguranță AUR va ieși întărit și va veni cu propria formulă de guvernare după anticipate, ne dorim aceste alegeri. Sperăm ca ceilalți parlamentari să nu se țină cu dinții de scaun”.

 

Planuri pentru dărâmarea Guvernului

Foto: George Simion, AUR. Sursa: Stiri pe Surse.

Și Diana Șoșoacă ar fi dispusă să susțină moțiunea de cenzură. Senatoarea spune că guvernarea ar trebui să fie preluată de un guvern de uniune națională.

„În acest moment, Guvernul României trebuie demis. Țara trebuie condusă de un guvern de uniune națională. De abia aștept să rămân singură în Parlament să fiu majoritară. Și sunt și șefă de Senat, ceea ce înseamnă că-l înlocuiesc pe Iohannis.

Rog armata să se alăture poporului român și să ne apere împotriva abuzurilor poliției și jandarmeriei. În acest moment, Guvernul României trebuie demis. Țara trebuie condusă de un guvern de uniune națională, format din profesioniști, din tehnocrați”, a transmis Diana Șoșoacă.

Opoziția a mai lansat o temă în spațiul public: suspendarea președintelui. Acest lucru este însă greu de realizat: este nevoie de o majoritate solidă în Parlament, un temei solid și voința poporului transpusă în rezultatul unui referendum”, încheie sursă citată.

 

Leave a reply