duminică, iulie 21

Pastorul Cristian Ionescu spune că nu are COVID şi afuriseşte LUMEALIBERA.RO. Îl iertăm creştineşte!

0
1938

A vorbit pastorul Cristian Ionescu! Am aflat, slavă Domnului, că e bine sănătos, dar că s-a ferecat în casă pentru că e „responsabil”. I-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă, căci prea l-a mâniat prin acţiunile sale iresponsabile din ultima vreme. Cea mai gravă este asocierea sa cu atacul lansat de Rusia asupra Occidentului şi a României implicit, via focarele de fake news descoperite de Uniunea Europeană (Detalii, AICI şi AICI).

Urmare a acestei asocieri – suntem siguri că una involuntară, evident că Putin n-a contactat pe nimeni din conducerea Bisericilor implicate în răscoala de tip satanist faţă de măsurile de protecţie anti-COVID 19 – pastorul a devenit el însuşi un propagandist iresponsabil al fenomentului fake news căruia, culmea, avea să-i cadă victimă el însuşi!

Aşa se întâmplă când crezi când te foloseşti de numele Domnului pentru a încuraja lumea să nu respecte măsurile de protecţie faţă de o pandemie ce distruge din interior SUA tocmai din cauza acestei atitudini lipsite de orice urmă de responsabilitate civică.

Dar până la urmă Dumnezeu e milostiv chiar şi-atunci când Necuratul îşi bagă coada inclusiv în Casa Domnului, aşa că ne bucurăm sincer că distinsul pastor e bine sănătos şi că a înţeles măcar în ceasul al 12-lea că e voia lui Dumnezeu să respecţi autoritatea statului în momente de criză majoră, nu s-o sabotezi prin acţiuni desprinse din logica Infernului.

Redăm mai jos intervenţia lui Cristian Ionescu pe pagina de socializare, în care apreciem mintea de pe urmă a respectării măsurilor anti-COVID şi lăsăm în plata Domnului acuzaţiile de-a dreptul hilare, de care ar râde şi Satana, precum faptul că am face jocuri „fascist-liberale” sau că suntem „anti-creştini”. Nu e demn de un slujitor al Domnului să folosească exprimări precum cele subliniate în textul de mai jos. Acele fraze ţâfnoase – care nu cadrează câtuşi de puţin cu statura unui pastor şi par mai degrabă desprinse din discursuri incitatoare la ură – să le punem totuşi pe seama unei rătăciri de moment şi să-l iertăm creştineşte pe autorul lor!

Căci, Domnul ne e martor, facem un singur joc: al Său, al Adevărului şi al Credinţei pure, legate ombilical de spiritul divin, nu de interese malefice. De aceea, nu putem permite unora să vorbească în numele lui Dumnezeu când ajung să folosească darul Cuvântului pentru a incita la lipsă de respect faţă de conducerea cetăţii, în momente grele pentru lume.

Adevărul nu e obligatoriu în biserică, mai ales atunci când conducătorii ei se folosesc de buna-credinţă a multor oameni nevinovaţi, de care au nevoie nu neapărat pentru a le călăuzii paşii spre Împărăţia Cerului, ci pentru mai mulţi bani şi mai multă putere. Sperăm ca pastorul Cristian Ionescu să nu facă parte din această categorie detestată de Dumnezeu sau, dacă Doamne-fereşte a făcut parte, să-i dea Tatăl ceresc mintea de pe urmă şi să revină pe calea dreaptă. Niciodată nu-i prea târziu să-ţi mărturiseşti păcatele…

Acum îi dăm cuvântul să ne afurisească, prin postarea de mai jos scrisă pe pagina sa Facebook, pentru a-i demonstra că suntem cu adevărat o LUME LIBERĂ, spre deosebire de cea devenită prizoniera unor practici care îndepărtează oamenii de biserică.

Postarea pastorului Cristian Ionescu la adresa publicaţiei noastre – un amestec de adevăr, pocăinţă, 

„LUMEALIBERĂ” – RUȘINE ȘI MIZERIE

Nu știu ce cotidian este acesta, nici ce hram poartă, dar două lucruri sunt clare: în primul rând, cu prea mare bucurie și frecat de palme “istorisește” despre noi, iar în al doilea rând leagă împreună lucruri care nu au nicio legătură!
Nu există nicio garanție că te poți feri din toate părțile și pentru totdeauna de Coronavirus!
Nu există nicio dovadă că anumite simptome înseamnă că ai Coronavirus!
Este admis că testul este 60% corect, adică aproape jumate-jumate că nu!
În afara unor simptome grave respiratorii care necesită spitalizarea, oamenii își tratează boala acasă și se refac relativ repede!
Situația noastră NU are de-a face cu o stare gravă, critică de sănătate ci doar cu un spirit responsabil!
Am redeschis bisericile respectând toate regulile de protecție și precauție, chiar mai multe și mai severe decât în alte părți!
Am intrat în carantină tocmai ca o măsură preventivă împotriva contaminării cuiva!
Redeschiderea bisericilor NU reprezintă un risc real comparat cu a merge la servici, cumpărături sau în vacanță, locuri pe care toată lumea le frecventează!
Cei de la “lumealiberă” puteau să-și citească propriul nume și dacă mai citeau și primul amendament al Constituției SUA ar fi fost de partea noastră…
Dar, săracii, sunt prea ocupați să scrie prostii ca să aibă timp de citit ce trebuie! Ori, poate, prin aceste atacuri mizerabile, speră să-și clădească audiență!
Dacă sunt chiar așa de imparțiali și “hotărâți” în favoarea oficialităților Statului Illinois și Orașului Chicago, cum de nu i-au întrebat pe aceștia de ce au interzis protestele civilizate și pașnice pe motiv de Covid, ca apoi să le încurajeze pe cele care au ars și distrus, pe motiv că protestul lor este justificat de primul amendament!
Vreți să scrieți? Scrieți adevărul! Scrieți cu decență!
Nu scrieți ca niște înregimentați în politica fascist-liberală, anticreștină și irațională pe care o reprezentați!”

VEZI ŞI:

Video EXCLUSIV. Pastorul Cristian Ionescu revoltat pe măsurile anti-COVID are simptome COVID!

VIDEO.Conducerea Universității Teologice „Emanuel”, din Oradea, se dezice de scrisoarea președintelui Viorel Iuga

Leave a reply