Păruială à la Videle în PSD. Dăncilă îi atacă pe Dragnea și Carmen Dan că îi sabotează candidatura la Parlament

0
2161

Jale mare în tabăra fostei șefe de la Palatul Victoria! Viorica Dăncilă se află și acum în conflict cu Carmen Dan, fosta șefă de la Ministerul de Interne, deși ambele au fost bune prietene și foarte apropiate de Liviu Dragnea.

”Am preluat PSD într-o situație dificilă, cu președintele arestat, cu o imagine nu foarte bună. Trebuia să țin partidul unit și mă bucur că am reușit. Totuși, eu cred că este o performanță că am ajuns în turul 2, la mare distanță de candidatul USR”, a declarat Dăncilă la Digi 24.

Întrebată de ce nu apare pe lista de preferințe a candidaților agreați de actuala conducere a PSD, fosta șefă a partidului nu l-a acuzat pe succesorul ei, dar a arătat cu degetul spre oamenii lui Liviu Dragnea de la Teleorman.


Liviu Dragnea e trist: fostele sale tovărașe de luptă politică nu se mai înțeleg

”Nu am avut o legătură intensă cu domnul Ciolacu. Dânsul are o echipă de conducere, eu nu fac parte din ea. Cred că Liviu Dragnea nu mai are nicio influență asupra PSD, deși sunt oameni din PSD Teleorman care vorbesc și acum cu domnul Liviu Dragnea. Am văzut discuții că va fi doamna Carmen Dan pe listele PSD de la Teleorman și că nu trebuie să fie Viorica Dăncilă. Adică, e de înțeles: Viorica Dăncilă care nu a dat amnistia și grațierea, care nu a dat ordonanțele pe justiție… Sper ca domnul Ciolacu să nu ia în calcul presiunile celor care se opun prezenței mele pe lista PSD pentru alegerile parlamentare, mă refer în special la Liviu Dragnea”, a spus Viorica Dăncilă, care consideră că ”experiența de premier și europarlamentar”, sunt două atribuite care o recomandă pentru o candidatură la alegerile din decembrie.

Ea a respins acuzațiile unor dintre baronii PSD, precum Paul Stănescu de la Olt, că i-a făcut jocul lui Iohannis după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie.

”Nu am avut niciodată o discuție cu președintele Iohannis despre cum am condus eu PSD, congresul, campania…Niciodată!”, a spus tranșant Dăncilă.

VEZI ŞI:

Azi la CEC un leu depui… Statul relansează mândria României bancare: Casa de Economii și Consemnațiuni

VIDEO. Adio, Ponta! Anca Alexandrescu scoate la iveală DOCUMENTUL care îl îngroapă pe liderul Pro România

O șpagă de 2,5 milioane $, un mogul fugar, un procuror stors ca portocala și un politician bogat

Leave a reply