Partidul spărgătorilor de bancomate – o altă denumire a AUR

1
1882

”Supriza AUR”. ”Apare o nouă forță politică”. ”Salvatorii României din brațele stăpânilor Europei”. Acestea sunt câteva dintre etichetele puse noului partid condus de George Simion, care a intrat în noul Parlament, cu discurs pro-Moscova, bazat pe Biserică, anti-mafia și anti-Occident – adică, armele Rusiei.

Abia acum încep românii să vadă cu cine au votat, de fapt. AUR a atras multe voturi de la populația anti-occidentală, adeptă a discursului conspiraționist și foarte ușor de prostit de către vorbitori șmecheri care îi sucesc mintea cu discursuri ale urii de tip Hitler.


Pe măsură ce ies tot mai mult la rampă, liderii AUR își dau arama pe față. Astfel, apar grozăvii publice cu autori ca Șoșoacă, Claudiu Târziu, penali, criminali la Revoluție și ultimii pe listă – hoții sau personaje acuzat de furt din bancomate sparte!

Ioan Mihai Lasca, liderul filialei din Bihor a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), este judecat în două dosare penale. În unul dintre ele a fost condamnat, luna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru lovire. Organizator al protestelor anti-măști, Lasca deschide lista de deputați a AUR Bihor, filială care în acest județ are circa 9% din voturi.

În februarie 2016, Lasca a fost trimis în judecată de DIICOT, alături de alte 13 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de instrumente de plată electronică, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, punerea în circulație de valori falsificate, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos prin transmiterea neautorizată de date de identificare. El a fost arestat, în 2013, în acest dosar.

Anchetatorii au arătat în rechizitoriu că ”începând cu anul 2012, membrii grupului infracţional au desfăşurat atât în România cât şi în state ale Uniunii Europene, respectiv Cehia, Olanda şi Germania, activităţi de skimming (montarea aparaturii artizanale de copiere a datelor de identitate a card-urilor folosite la ATM-uri de clienţii diferitelor bănci din ţările mai sus menţionate) precum şi activităţi de retrageri de numerar sau achiziţionări de bunuri de la societăţi comerciale prin folosirea de card-uri contrafăcute.”

Dosarul a fost restituit la Parchet, apoi retrimis instanței care a constatat legalitatea administrării probatoriului. Inculpații au atacat această decizie la Curtea de Apel Oradea, unde dosarul se află pe rol.

Știau cei care au votat că partidul lor favorit poate fi considerat unul al spărgătorilor de bancomate?

Nu. Dar n-au știu nici când l-au votat pe infractorul Dan Diaconescu la PP-DD, nici pe nebunul Vadim la PRM, nici pe circarul Gigi Becali la PNG.

De aceea, votanții AUR nu au nicio vină. Ei sunt cei de care s-au folosit candidații care au vrut un os de ros în Parlament.

VEZI ȘI:

10 vești bune după alegeri. AUR – egal cu zero, adio Ponta&Tăriceanu, PSD – kaput, Dreapta va conduce România

PSD, la coșul de gunoi, Dreapta va guverna PATRU ani România. Iohannis trage linie după alegeri

Armata la putere? Ciucă sau Bolojan, pe lista lui Iohannis ca prim-ministru în locul lui Orban

Cristian Seidler (USR) l-a făcut zob pe ziaristul ”Ciumei Roșii”, în direct: ”Sunteți de desene animate”

”Coaliția pentru Familie”: liderul AUR care și-a băgat nevasta-n Parlament și Șoșoacă, stăpâna ”vitelor” vaccinate cu forța

Adio, Ponta! Liderul Pro România își recunoaște înfrângerea și pleacă acasă. Tăriceanu, și el mort politic

CTP despre extremiștii de la AUR: ”Sunt continuarea curentului neolegionarist”

Județul în care ambasadorul SUA a fost în campanie electorală este primul la vot pe țară!

Leave a reply