duminică, iulie 21

Partidul-falit care vrea să conducă iar România. PSD, de la super-buget la datorii imense, în doar un an!

0
1280

Urmașii lui Liviu Dragnea nu renunță să se facă de râs. PSD a devenit o ruină politică, plină de incompetenți și de hoți, dar nu se lasă: vrea să ceară mai multe voturi românilor, pe ideea că le va face viața mai bună, când partidul însuși nu e în stare nici de el.

PSD a trecut într-un singur an de la un excedent financiar de 53.3 milioane de lei, la un deficit de peste 60 de milioane de lei.

Marcel Ciolacu şi Liviu Dragnea, doi PSD-iști, același dezastru

Bilanțul fiscal al PSD pe 2019 consemnează o serie de recorduri negative. Este anul în care partidul a încasat cea mai mare subvenție din istoria sa, dar l-a încheiat cu cel mai mare deficit și cu cea mai mare datorie către creditori. PSD a avut la dispoziție peste 200 de milioane de lei într-un singur an (aproape 40 de milioane de euro). O adevărată „gaură neagră”, după cum o definesc unii lideri din județe.

Modelul economic și politic al PSD nu a fost unul de succes în 2019. Dimpotrivă. Partidul a pierdut categoric alegerile europarlamentare și prezidențiale, PSD obținând rezultate foarte slabe. La polul opus se situează însă resursele financiare utilizate de social-democrați pentru a obține această contraperformanță.

Datele financiare oficiale consultate de Europa Liberă arată că partidul a beneficiat de resurse record pentru un partid parlamentar. Bani mai mulți încasați în 2019, dar datorii record la finalul anului. Aceasta a fost rețeta falimentară a PSD într-un an de coșmar pentru istoria partidului.

Detalii despre afacerile falimentare ale PSD, AICI

Leave a reply