sâmbătă, septembrie 24

Panică și la USR PLUS: asocierea cu AUR a făcut ca Irineu Durău să ceară ședință de urgență

1
326

Senatorul Irineu Darău, candidat la preşedinţia USR PLUS, critică dur decizia liderilor formaţiunii de a se asocia cu ”organizaţia extremistă” AUR pentru promovarea unei moţiuni de cenzură împotriva propriului guvern şi cere convocarea de urgenţă a Comitetului Politic pentru discutarea ”acestui pas strategic”.

Totodată, Darău critică şi modul în care actuala conducere a USR PLUS a negociat formarea guvernului la finalul anului trecut, subliniind că degeaba partidul ocupă portofoliile ministeriale actuale dacă nu poate livra ceea ce a promis în campania electorală.

”Cum am ajuns în absurdul situaţiei de a vota împotriva propriului guvern? Şi nu doar de a vota împotrivă, ci de a o face semnând o moţiune alături de AUR! Am stat cu mâna la spate, pe post de balama, incapabili să promovăm reforme majore, cu piedici din partea unor parteneri de guvernare tributari unor relaţii de influenţă şi corupţie. Negocierile duse în decembrie 2020 îşi arată limitele”, a scris Irineu Darău pe un grup intern de comunicare al USR PLUS.

1 comment

Leave a reply