Panică în Mafia TV. Noua majoritate de la CNA se va lua „la trântă” cu Antena 3 și România TV

0
2851

Publicația stiripesurse.ro anunță că urmează să fie reconfigurată majoritatea în CNA, după ce vor fi numiți noi membri din partea Parlamentului, Guvernului și Administrației Prezidențiale.

Site-ul, apropiat de trustul lui Dan Voiculescu, este patronat de Iosif Buble, soțul deputatei PSD, Diana Tușă

“Nouă majoritate de la CNA se va lua „la trântă” cu Antena 3 și România TV, scrie site-ul lui Buble.

„În cadrul negocierilor din coaliția de guvernare, PNL și Ludovic Orban vor caută să obțină șefia Consiliului Național al Audiovizualului, cu scopul de a pune  un om care va avea susținere politică pentru a se lua “la trântă” cu Antena 3 și România TV.


 

La CNA vor fi numiți 4 noi membrii ai Consiliului: doi de către Parlament (PNL și USR-PLUS), unul de către Guvern și unul de către Administrația Prezidențială

Planul lui Orban este că oamenii veniți pe filiera PNL și omul numit de Klaus Iohannis să sancționeze televiziunile Antena 3 și România TV, asta pentru că Orban consideră că aceștia au comis foarte multe derapaje”, scrie stiripesurse.ro.

Ludovic Orban refuză de mai bine de un an să mai calce pe la Antena 3. De altfel, există o decizie a conducerii PNL prin care liberalilor lo se interzice să participe la emisiunile lui Mihai Gâdea.

Decizia ca liberalii să nu mai meargă la emisiunile lui Gâdea a fost luată după ce purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din studio de realizatorul emisiunii.

Gâdea s-a enervat când Dancă i-a reproșat că manipulează telespectatorii postului și că „distruge o țară”.

„Tăiați-i microfonul! Ieșiți afară! Vreți să va scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă repetă „distrugeți o țară!”.

sursa: aktual24.ro

foto: paginademedia.ro

Leave a reply