duminică, iulie 21

Oreste: ”Tatăl doamnei Hăineală mi-a pus pistolul în gură!”

2
1548

Invitat la emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, jurnalistul Oreste Teodorescu a dezvăluit un detaliu intim, dar șocant, din viața sa personală:

”Era acum mulți ani, eram tânăr, iar tatăl Oanei Schmidt Hăineală, pe atunci procuror comunist, mi-a pus la propriu pistolul în gură! Eram la munte cu un prieten și două fete, iar una dintre ele era chiar Oana Schmidt Hăineală. Iar tată ei, probabil speriat să nu-i fi pătat onoarea fiicei, mi-a băgat arma în gură și m-a amenințat. Slavă Domnului că nu se întâmplase nimic!”, a spus zâmbind Oreste Teodorescu.

Discuția avea loc în contextul asaltului asupra justiției independente pus la cale de guvernarea PSD-ALDE cu concursul unor oameni din interior.

Oana Schmidt Hăineală, fost membru CSM și actual secretar de stat la Ministerul Justiției, este considerată de cunoscători drept ”creierul” operațiunilor tehnice de preluare sub control politic a magistraturii.

Ea a fost implicată și în nașterea Ordonanței 13, care a scos România în stradă, fiind chiar chemată la audieri la DNA pentru a da explicații despre o posibilă infracțiune de abuz în serviciu.

2 comments

  1. Vilculescu Ioana 5 septembrie, 2017 at 18:45 Răspunde

    Arma ,in mana deja, este aproape-aproape de a se dezamorsa,ati avut mare noroc c-a fost spre gura tintita caci altundeva de se afla ,mai greu de stavilit era .Onoarea familiei,mon cher,se apara de catre parinte ca de la copii nu te astepti prea mult ,ei n-au minti cand gonadele ii iau din urma se grabesc ca oile manate de lup cu coada ,din turma.Un noroc si mai mare ar fi daca s-ar reveni la strictetea de odinioara cand copiii intrau in casa inainte de a apune soarele peste zare.Ca un procuror comunist isi apara onoarea de familist e de laudat,pacat e ca acum fetele sunt atrase de un cras libertinaj si bietii parinti se uita lung cum li-s fetele „furate”nu la nunta ,ci pe apucate ,si devin mame fara sa cunoasca fiorul curat al imperecherii pentru o procreare sanatoasa ca mama si sotie ,in ambele situatii ,credincioase unui mod de trai plin de specific uman,mostenit din mosi-stramosi sa ne fie tineretul viguros,frumos,intelept ,chiar siret ,sa-si lepede ghearele si clontul ca vulturul ,sa-si dea pielea jos ca sarpele sa se innoiasca,sa traiasca in cinste si iubire mereu ,asa cum e dat de la Dumnezeu.

    • Cris 5 septembrie, 2017 at 22:00 Răspunde

      Asa se apara onoarea fetei! Cu pistolul in gura? Daca era fiul Dv acel baiat, tot asa gandeati? Onoarea copiilor se apara prin educatia data acasa, nu cu pistolul.

Leave a reply