sâmbătă, iulie 20

Oreste: ”Nesimțiții! Aici ne-au adus, acum ne cer votul!”

0
986

Jurnalistul Oreste Teodorescu realizează în această seară, de la ora 23.00, la Realitatea Plus, o ediție specială a emisiunii ”Jocuri de putere” pe tema alegerilor de anul acesta, mai întâi cele locale (pe 27 septembrie), ulterior cele parlamentare, probabil în decembrie.

Întrebarea fundamentală a emisiunii: ”De ce votăm numai incompetenți și ticăloși”? Poate sună banal, dar aici e cheia supraviețuirii politice a multor grupări de interese care au permis supraviețuirea pe banii statului a multiple clici locale.
Acesta este motivul pentru care spumosul gazetar a ales să tranșeze subiectul, potrivit mesajului de mai jos, postat pe pagina sa de socializare.
Pe imaginea de promovare a emisiunii ”Jocuri de putere” tronează mare un titlu dur: ”Nesimțiții! Aici ne-au adus, acum ne cer votul!”

Mesajul lui Oreste Teodorescu pe tema votului iresponsabil

”La fiecare scrutin electoral ma năpădesc câteva intrebari:
De ce votam numai incompetenti si ticalosi? Ce inginerie sufleteasca malefica ne face sa ne lasam destinul social pe mana unor talhari incompetenti? Cum se întâmpla ca la fiecare scrutin electoral, parca ne ia cineva mințile și alegem cam aceiași oameni de treizeci de ani și apoi ne frustram ca rămânem împotmoliți in sărăcie și lipsa de perspectiva?
Daca analizam prestatiile politice, administrative, legislative si, in cele din urma, publice, ale vedetelor guvernarii Ciumei Rosii: Gabriela Firea, Victor Ponta, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae, Nicolicea, Codrin Stefanescu, Tariceanu, Ciolacu si alte sinistre figuri placide putem trage cateva concluzii: Incompetentii sunt incapabili sa recunoasca nivelul real de competenta al celorlalti ocupandu-le locul si ruinand tara.
Vedem așadar, ca este in responsabilitatea noastră socială sa votam oameni competenti, cinstiti și mai ales pe cei care au demonstrat deja ca pot construi ceva in viața, nu doar niște maimuțoi, plimbați ritualic de partide prin fata alegătorilor. Echipa din aceasta seara este formată din Adrian Cozma de la Pnl, Stefan Florescu de la Pmp, Stelian Negrea și Laurentiu Ciocazanu”

Leave a reply