sâmbătă, octombrie 1

Orban: Ne afectează episodul privind condamnarea lui Cîţu

0
301

Prezent joi seara la postul B1TV, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că, dezvăluirea apărută în spaţiul public despre episodul referitor la condamnarea premierului Florin Cîţu în SUA afectează imaginea partidului.

„Normal că ne afectează. Ar trebui să avem ochelari de cal să ne facem că nu ne afectează. Pe mine mă doare profund. Eu sunt preşedintele PNL, tot ce am făcut, toată munca mea, toate eforturile mele, toate eforturile echipei PNL au fost pentru a creşte PNL, pentru a câştiga alegeri, pentru a aduce partidul la guvernare. Acelaşi lucru mi-l doresc şi acum. Ca şi candidat la preşedinţia PNL îmi doresc să conduc un PNL puternic, care se bucură de încrederea oamenilor şi astfel de episoade afectează încrederea cetăţenilor în PNL, pentru că nu e vorba de un simplu membru, ci este vorba despre premierul care este sprijinit de PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

El a mai precizat  și că nu a avut informaţii, despre respectivul episod din trecutul lui Florin Cîţu.

Mie nu mi-a comunicat în discuţiile interpersonale acest episod din viaţa lui, deşi, în mod normal, noi am avut discuţii. Eu l-am susţinut pe Florin Cîţu vicepreşedinte economic al partidului, lider de grup la Senat, l-am susţinut ca ministru al Finanţelor, l-am susţinut ca premier. În nicio discuţie nu mi-a relatat despre acest episod din viaţa lui”, a spus preşedintele PNL

În opinia sa, Florin Cîţu ar fi trebuit să facă publică informaţia, cu mult înainte ca ea să apară în spaţiul public, întrucât probabilitatea ca această să ajungă cunoscută era foarte mare.

Leave a reply