Orban face o declaratie ciudata: Un personaj foarte important a zis că poate trebuie să decreteze să nu mai fiu preşedinte al PNL

0
282

Liderul liberal Ludovic Orban şi-a exprimat convingerea căun personaj foarte important din Românias-a gândit “să decreteze” ca el să nu mai fie preşedintele PNL.

“Sunt convins că un personaj foarte important din România a stat el şi s-a gândit şi a zis că poate trebuie să decreteze ca Orban să nu mai fie preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Sunt convins că a comunicat lucrul acesta către mai mulţi. Numai că a uitat să vă întrebe pe voi, toţi membrii Partidului Naţional Liberal, cine vreţi voi în continuare să fie preşedintele Partidului Naţional Liberal. Şi eu cred că acest răspuns îl vom afla pe 25 septembrie şi vom afla acest răspuns care trebuie dat răspicat, cu voce tare, cu hotărâre, cu determinare. Până acum, mulţi tac, mulţi nu dau like-uri (…). De ce? Pentru că trebuie să intre în delegaţii. Dar sunt convins că, odată ce vor fi în delegaţie, vor face ceea ce este bine pentru Partidul Naţional Liberal”, a spus Orban duminică, la prezentarea moţiunii sale de candidatură în faţa membrilor organizaţiei PNL din judeţul Braşov.

El a afirmat, totodată, că a avut o înţelegere cu Florin Cîţu, dar acesta a încălcat-o când a decis să devină contracandidatul său la şefia partidului.

Leave a reply