vineri, septembrie 24

Orban a pus tunurile pe Premier

1
119

Presedintele PNL, Ludovic Orban l-a “urecheat”   rau de tot  pe Florin Citu, rivalul sau de la sefia partidului. Luni seara la Realitatea Plus, Orban a facut cateva declaratii dure , la adresa contracandidatului sau.

Iata mai jos, cateva dintre acestea:


„Mie mi se rupe inima să văd cum munca noastră de 4 ani de zile, din 2017, a unor liberali de bună-credinţă, care practic au reuşit să reclădească încrederea în PNL, să redea gustul victoriei membrilor PNL şi care au adus PNL în situaţia de a câştiga trei rânduri de alegeri şi de a deveni principalul partid de guvernământ, este pusă în umbră de nişte dezvăluiri care în mod normal ar fi trebuit să apară mai demult. Toate acestea pun sub semnul întrebării credibilitatea şi moralitatea premierului care reprezintă PNL.”

„Ceea ce a deranjat cel mai mult este că Florin Cîţu a omis să informeze opinia publică. Când ajungi în astfel de funcţii – deja de la lider de grup la Senat, ministru de Finanţe, premier -, nu ai voie ca în discuţiile cu partenerul tău, cu preşedintele Iohannis, care poartă răspunderea nominalizării premierului…”

 „Era de 10 ori mai simplu dacă el povestea. Şi în al doilea rând – stilul ăsta evaziv, chiar arogant, de a răspunde la nişte întrebări. Era mult mai simplu dacă îşi cerea scuze pentru că a crezut în sinea sa că nu era foarte important.”

 „Poate că i-a fost un pic ruşine să spună de episodul ăsta.”

 

1 comment

  1. MAITRE 17 august, 2021 at 13:18 Răspunde

    Ba,…..c__ie daca te mai dai la Turcana sa stii ca ma supar pe tine , pai bine ma bubosule ce te faceai fara mine daca nu te luam langa mine acuma iti dau o lectie ca eti tinerel si mai ai de invatat.
    Asta e doar inceputul copile ce sa iti faca daca ai mucat mana care te-a crescut.

Leave a reply