marți, septembrie 21

Opriți vampirii PSD! Baronii haosului se folosesc de pandemie pentru voturi, deși explozia COVID sugrumă România

0
393

Comparat cu Dracula al PSD, date fiind asemănarea fizică a sa cu vampirul din Carpați și ”sugativa” de bani a PSD de la bugetul statului, Sorin Grindeanu nu e singur în asaltul lui iresponsabil la adresa stabilității interne a României.

Prietenul și, aparent, șeful său de partid, Marcel Ciolacu, este un ”vampir” la fel de periculos care se folosește de criză pentru a ”suge” în contul PSD seva poporului.

”Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus. Trebuie oprit, lucrurile trebuie repuse sub control!”, a declarat luni Marcel Ciolacu în Camera Deputaților, cu ocazia audierii premierului Ludovic Orban.


”Ați stat atât de mult cu ochii în sondaje încât ați uitat de nevoile reale ale acestui popor! Ați scos total România din Europa, nu doar în privința testării sau a școlilor pe care le țineți închise, dar și a modelul economic european”, a mai spus Marcel Ciolacu.

”România riscă să piardă dreptul la fonduri europene. Ați depășit toate normele de disciplină fiscal-bugetară, care condiționează acordarea banilor europeni. Deficit record și datorii uriașe. Cele mai mari de după Revoluție. V-a spus-o clar Comisia Europeană, nu noi. Spuneți-le românilor adevărul, domnule Orban! Incompetența voastră, a celor din guvern, creează deja greutăți imense pentru acest popor. Incompetența voastră nu amenință doar viața și sănătatea românilor, ci și locurile de muncă, veniturile familiilor și siguranța lor alimentară”, a adăugat liderul PSD.

Declarațiile iresponsabile ale liderilor PSD arată, încă o dată, de ce are România nevoie cât mai repede posibil de un Guvern și un nou Parlament anti-PSD.

PSD este cel care poartă marea vină a exploziei pandemiei în România, prin mesajele conspiraționiste și îndemnul adresat public de unii lideri ca oamenii să nu țină cont de măsurile de protecție.

De asemenea, CCR și Avocatul Poporului, instituții-cheie în stat controlate de PSD și aliații săi din Pro România și ALDE, au dat decizii împotriva siguranței sănătății publice, în această vară, care au fost scînteia ce a aprins pandemia din această toamnă.

Leave a reply