marți, ianuarie 25

Operațiunea ”Desființați Avocatul Poporului!”. Renate Weber, un fel de RADET sau ELCEN de lux, care îngheață și mai mult viața bucureștenilor

1
1129

Nicușor Dan nu are de luptat doar cu moștenirea dezastruoasă lăsată de Gabriela Firea, fosta primăriță a Capitalei, ci și cu instituții-parazit, create de PSD pentru a sabota munca edililor și a lucra în folosul mafiei politice, nu al cetățenilor.

Una dintre aceste bombe plasate de PSD în organismul oricum bolnav al statului este Avocatul Poporului, condus înainte de catastrofa Victor Ciorbea și acum de Renate Weber, ”femeia lui Tăriceanu” din fostul partid ALDE, acum mort.

Weber este vinovată clar din punct de vedere penal pentru a că a zădărnicit tratamentul bolii COVID 19, prin deciziile luate ca Avocat al Poporului, dar procurorii nu s-au sesizat nici până azi în acest caz foarte grav, care atentează și în prezent la viața cetățenilor și la dreptul lor constituțional de garantare a sănătății populației.


Gabriela Firea a distrus Capitala, dar Renate Weber n-a mișcat un deget pentru a proteja viața bucureștetenilor

Din acest motiv, pentru că are un anume fel de imunitate, Renate Weber continuă să șubrezească statul român din interior. Ultima sa intervenție iresponsabilă este împotriva actualului primar general al Capitalei, care se chinuie să repare răul lăsat de Gabriela Firea.

„Avocatul Poporului a luat cunostinta din numeroase articole de presa despre lipsa apei calde si a caldurii in toate sectoarele din Bucuresti. Avand in vedere ca problema lipsei apei calde si a caldurii reprezinta o chestiune de sanatate publica, mai ales ca Romania se confrunta cu lupta impotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu inca din data de 9 decembrie 2020. Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primariile de sector, precum si la Primaria Municipiului Bucuresti, pentru a ne comunica masurile imediate dispuse, in vederea asigurarii conditiilor de trai normale in case in aceasta iarna, intrucat anotimpul rece s-a instalat deja”, sună comunicarea instituției conduse acum de Renate Weber.

Aceste neajunsuri sunt vechi și au existat mai ales pe vremea Gabrielei Firea, dar NICIODATĂ Avocatul Poporului nu a mișcat un deget pentru a preveni criza actuală din Capitală.

Acum,  când Avocatul Poporului spune că ”s-a sesizat din oficiu”, nu mai folosește la nimic în afară de timorarea lui Nicușor Dan.

Noua guvernare trebuie să ia măsuri urgente cu acest personaj toxic, care nu înțelege de ce o plătesc românii, dar mai bine trebuie să caute o soluție pentru desființarea instituției conduse de Renate Weber.

România cheltuiește sume enorme pentru ținerea în viață a unor instituții care nu aduc niciun folos cetățeanului, dimpotrivă, îl ușurează de și mai multe taxe și impozite necesare pentru plata salariilor lui Renate Weber și a echipei sale care taie frunză la câini sau inventează cazuri ca să arate că lucrează.

1 comment

  1. Gabriel 15 decembrie, 2020 at 22:07 Răspunde

    Domnule Ciocazanu, de fiecare data citesc cu placere ce scrieti, mai ales ca sunteti mai asezat si ca rationarile dvs sunt calme si echilibrate.

Leave a reply