Rudy Giuliani conduce operațiunile de tip mafiot menite să saboteze democrația SUA din interior, printr-un atac fără precedent la stabilitatea statului american desfășurat prin intermediul avocaților.
Giuliani a mai fost implicat într-o operațiune de sorginte mafiotă și în România, când a încercat să-i salveze pe Dragnea și alți corupți fugiți de justiția din România care i-a condamnat pentru fapte penale grave.
Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a recunoscut că a fost plătit să trimită scrisoarea în care critica lupta anticorupție din România mai multor oficiali români. Pe de altă parte, Giuliani a precizat că a fost contactat de Departamentul de Stat în legătură cu această scrisoare şi că a discutat cu cel puţin un oficial român, fără a-l nominaliza. El a mai afirmat că poate ar fi trebuit să menţioneze în document că nu reprezintă poziţia preşedintelui Donald Trump.
Scrisoarea lui Rudolph Giuliani a fost intens promovată în România de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, liderii de atunci ai coaliției PSD-ALDE.
Aceștia au avut numai cuvinte de laudă despre scrisoarea plătită, ba chiar au anunțat că „o parte din problemele semnalate își vor găsi rezolvarea în noile legi ale Justiției.”
Avocatul preşedintelui SUA a fost plătit de o firmă de consultanţă ce aparţine fostului director FBI Louis Freeh, care este avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu.
Acum, Giuliani face la fel și în SUA, în sprijinul lui Trump, cu acuzațiile privind frauda electorală care au distrus imaginea Americii în lume, dar justiția din SUA nu se sperie de banii mafiei.
Judecătorii din Pennsylvania au respins mai multe plângeri și contestații ale echipei de campanie a lui Donald Trump care cerea invalidarea a mii de voturi în Philadelphia, zonă în care Joe Biden a câștigat decisiv și cu ajutorul căruia, dar și a altor zone urbane, a câștigat alegerile în acest stat la o diferență semnificativă, relatează CNN.
În total, echipa de campanie a lui Donald Trump a încercat să scape de aproximativ 9.000 de buletine de vot ale unor votanți care și-au exprimat votul anticipat – aceste buletine de vot nu aveau nume, date sau adresa, sau o combinație a acestor date, pe unul dintre plicurile în care erau sigilate.
În cinci astfel de plângeri, judecătorul James Crumlish din Philadelphia a respins cererea de invalidare a 8.329 de buletine de vot despre care echipa lui Trump susținea că sunt necorespunzătoare.
Într-un alt caz, în comitatul Montgomery, campania lui Trump a încercat să blocheze numărătoarea a 592 de voturi prin corespondență pentru că acestea nu aveau adresa scrisă pe plicul exterior. Judecătorul Richard Haaz a hotărât că acestea sunt valide și vor fi numărate.
Aceste eforturi ar fi fost oricum în van pentru Donald Trump, care a pierdut statul Pennsylvania la o diferență deja insurmontabilă – peste 60.000 de voturi.
VEZI ŞI:
Trump TV sau Fox TV? Se va încheia mariajul media dintre actualul președinte al SUA și magnatul Rupert Murdoch?
Cîțu, o nouă veste proastă pentru PSD, o nouă veste bună pentru România: crește economia!
Donald Trump evocă pentru prima dată posibilitatea unei înfrângeri