”Oltul va primi bani de investiții când nu va mai fi județ roșu”

2
592

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a răspuns franc la întrebarea adresată, vineri, premierului Florin Cîțu, de localnicii din Deveselu, care au vrut să știe când vor primi bani pentru investiții.

„Când n-o să mai fie roşu judeţul”, le-a spus Liviu Voiculescu, de la obraz.


El a vrut astfel să-i facă pe olteni să înțeleagă că județul e dominat politic de PSD, care a câștigat Consiliul Județean, dar și majoritatea orașelor și comunelor, potrivit publicației locale Reporter24.ro.

Paul Stănescu și frații Ciocan (PSD) sunt cei care domină dintotdeauna județul Olt, dar investițiile de la centru s-au lăsat așteptate, deși PSD a fost aproape tot timpul la putere.

Schimbul de replici a avut loc vineri, la Deveselu, în timpul vizitei premierului Cîţu, venit să susțină candidatul PNL la alegerile locale anticipate.

Liviu Voiculescu, liderul PNL Olt

Liviu Voiculescu e membru în comisia parlamentară de control SIE.

El a fost trimis în judecată de DIICOT pentru aderare la un grup infracțional organizat, cu referire la organizarea unei rețele de ”păcănele” ilegale.

Dosarul său se judecă la Înalta Curte.

Voiculescu a fost pus pe listele de candidați PNL la alegerile din 2020, în ciuda dosarului de la DIICOT.

Alături de Florin Cîțu și de Liviu Voiculescu, în vizita din Olt a mai participat și deputatul PNL de Gorj, Dan Vîlceanu, considerat omul de încredere al premierului, scrie G4Media.ro.

2 comments

  1. Lia 20 iunie, 2021 at 12:52 Răspunde

    Ce “onorat” trebuie sa fie stimatul premier ,ce candidat grozav se afla in echipa sa de sustinatori!😮😕Omul asta e orbit complet de propria persoana! Chiar nu verifica nimic ,cine sunt oamenii care il sustin,ce trecut au?Chiar nu conteaza pentru un posibil presedinte de partid ,cine sunt oamenii cu care defileaza?Asta inseamna “suflu nou” pentru catu,o gramada de indivizi fara scrupule ,interesati doar sa isi pastreze functiile-rares bogdan,boc,tise,turcan,roman iar atii,cum e individul asta,cu un cv dubios si rusinos?

Leave a reply