duminică, septembrie 26

Odraslele vedetelor autohtone pe urmele celor de politicieni

0
113

După ce în vară au trecut de emoțiile Bacalaureatului, apoi al admiterii la facultate, Dan Bittman, Anca Serea și Amalia Năstase trebuie acum să-și ia rămas bun de la copiii lor cei mari, care încep facultatea peste hotare, dezvăluie Click.

  • Alessia Năstase a ajuns în Franța. E studentă cu bursă

„Noi începuturi”, a scris Amalia Năstase duminică, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei, Alessia, pe străzile din Franța. S-a dus să o conducă la facultate și să o instaleze. Fiica cea mare a lui Ilie Năstase a primit bursă la o universitate de prestigiu, unde va studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea „Arte frumoase”. „Sunt mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat pentru Click Ilie Năstase.


  • Anca Serea, tristă că nu își va mai vedea baiatul prea des

Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de întristare. David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri interesante într-o țară străină, însă evident că mă gândesc că nu îi voi mai vedea fața în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe… Deși a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine-n brațe”, a scris luni pe Facebook Anca Serea. Nici acum nu-i vine să creadă cât de repede au trecut anii. „Parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții”, adaugă vedeta. David va studia Filosofia și, de acum, va veni acasă doar în vacanțe.

  • Patrick Bittman,  la Business, în Amsterdam

Dan Bittman abia își încape și el în piele de mândrie. Fiul său cel mijlociu, Patrick (18 ani), a terminat cu brio liceul și a fost admis la Universitatea din Amsterdam (Olanda), facultatea de Business. „A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc”, a scris pe Facebook artistul, în dreptul unei fotografii din iunie, de la absolvirea liceului. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan, cei doi sunt împreună atunci când vine vorba despre copiii lor.

 

Leave a reply