Oana Lovin, mesaj pentru Nicușor Dan și ”securiștii” din USR: ”Electoratul de dreapta tocmai și-a luat MUE”

0
1523

Oana Lovin, celebra militantă pentru ”drepturile cetățenești” și favorita presei tabloide, nu se potolește să aducă minte de legăturile sale cu industria sexului nici în campania electorală.

Deși favorita ei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile în fața lui Nicușor Dan, ”fata cu sparanghelul”, cum a fost ironizată ea, caută în continuare motive să-l ia la rost pe noul primar al Bucureștiului.

Imagine din Scoția din vremea când mesajul cu patru litere făcea înconjurul lumii, împotriva partidului iubit de Oana Lovin

Supărată că Nicușor Dan a anunțat că susține PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Oana Lovin a scris pe pagina ei de socializare:


”Electoratul de dreapta tocmai și-a luat MUE de la Nicușor Dan. Asta după deja au primit niște porții zdravene de la hoții- incompetenții PNL și de la securiștii-impostorii USR”, a scris, pe alocuri agramat, iubitoarea de PSD.

Cuvântul scris cu majuscule de ea are lipsă litera ”I” și a devenit vedetă națională anti-PSD în vremea lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Surprinde că  mesajul vedetei lăudate în Sputnik nu folosește integral cuvântul care a făcut înconjurul României și al Diasporei și a produs o multitudine de creații online, undele devenite deja virale.

Mirarea poate și mai mare când iei în calcul că Oana Lovin a lucrat cu succes în industria sexului, ca angajată la un videochat, spațiul virtual unde limbajul pornografic este permis.

După ce și-a vărsat of-ul pe Nicușor Dan și USR-iști, autoarea a încheiat apoteotic:

”Dacă apă caldă nu e…măcar mue să fie.
Luați cu pâine
From Nicușor Dan with love❤️
Apa caldă, dacă nu e, nu e de la MUE, ci de la Gabriela Firea, care a făcut praf sistemul de conducte al Capitalei, ceva fără precedent încă din vremea lui Ceaușescu și până azi.

 

Leave a reply