duminică, iulie 21

Oana Lovin face legea în România! Analista Antenei 3, arma justiției PSD împotriva lui Clotilde Armand

2
3384

Dacă mai era nevoie de o dovadă în plus că faimoasa Secție Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SSIIJ), zisă și ”SS-Gestapo” sau ”justiția PSD”, a fost creată pentru a bulversa a treia putere în stat, merită studiat cazul ”fraudă electorală la sectorul 1”.

Campania privind acuzațiile de furt electoral a fost declanșată de Dan Tudorache, primarul PSD care a pierdut alegerile, cu scopul de a anula victoria legitimă a lui Clotilde Armand (susținută de USRPLUS și PNL).

Totul a plecat de la o înregistrare video servită de Tudorache televiziunilor de casă ale PSD, Antena 3 și respectiv RTV, în care mai multe persoane apăreau în camera unde se aflau sacii cu voturile.

Deși accesul respectivilor a fost perfect legal, decis de șeful Biroului Electoral de Sector, PSD, posturile Tv respective și ”lătrăii” lor au creat un vacarm general menit să sperie autoritățile, astfel încât acestea să anuleze rezultatul alegerilor și să dea a doua șansă PSD.

Printre vedetele intens mediatizate în acest scop apare și celebra Oana Lovin, angajată în trecut la un videochat erotic și devenită mai nou comentatoare la Antena 3.

Adina Florea, șefa SS-Gestapo, a dovedit că nu degeaba a primit misiunea să distrugă justiția din interior și a ajuns să-i dea crezare uneia ca ”fata cu sparanghel”, cum a fost poreclită ”analista” Antenei 3.

N-a fost de-ajuns ea; SSIIJ a luat-o în serios și pe Codruța Cerva.

Oana Lovin a plecat de la sediul SIIJ, unde a fost audiată aproape o oră. Ea le-a declarat jurnaliștilor că are probe video privind o eventuală fraudă la votul de la Sectorul 1 și că își dorește sa fie martor protejat.

Cele două, noii protestatari de profesie anti-Iohannis, anti-Orban și anti-Nicușor Dan, au manifestat mai multe zile și la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. Lovin și Cerva au fost chemate la propunerea lui Tudorache, pe care a acceptat-o procurorul de caz Sorin Iașinovschi.

Dan Tudorache

Și Daniel Tudorache a fost audiat la SIIJ, a doua zi după depunerea plângerii. L

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, invitată frecvent la Antena 3 și România TV, s-a remarcat prin mitingurile pro Dragnea pe care a încercat să le organizeze după condamnarea acestuia. Partenera ei de protest, Oana Elena Lovin, a devenit cunoscută în luna mai, când pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat, relatează G4Media.

Într-o declarație publică, despre cele două Nicușor Dan a folosit apelativul ”panarame”.

Nu doar că o secție precum SSIIJ, înființată pe banii românilor, ajunge să bage în seamă personaje ca Oana Lovin, dar presupunând că ele ar fi totuși onorabile, indiferent de trecutul lor, vorbim de o gravă încălcare a principiului independenței justiției.

Cele două personaje de mai sus, devenite brusc surse de informare pentru SS-Gestapo, ar fi trebuit să rămână la Antena 3, nu să ajungă la vârful justiției, deoarece mărturia lor este de la bun început necredibilă, ele fiind parte în războiul declanșat de PSD împotriva lui Clotilde Armand sau Nicușor Dan.

VEZI ŞI:

Ciolacu e dus rău: vede PSD câștigătorul alegerilor! A învățat să numere de la Dăncilă…

Pregătiți-vă pentru și mai rău, Firea să trăiască! Mesajul lui Nicușor Dan către bucureșteni

VIDEO-FOTO Exclusiv. Reportaj cu protestele și vandalismul de pe străzile din Chicago

2 comments

Leave a reply