sâmbătă, februarie 4

O nouă scurgere în presă din curtea PNL: Bolojan, Florin Roman, Boc și Rareș Bogdan, în conflict cu Orban și Cîțu

4
5575

Nici n-a trecut bine ședința din care cineva a ”sifonat” la presă certurile din interiorul PNL că o nouă scurgere de informații apare în rândul liberalilor.

Deși așa ceva este aur curat pentru media, situația spune multe despre lipsa de caracter a celor care, în loc să protejeze imaginea grupului, preferă să-și facă imagine ”turnând” informații din culise.

Dar o astfel de sifonare de informații nu îi pune într-o lumină proastă pe ”turnători”, ci și întreg partidul, pentru că arată lipsa de unitate internă și gravele probleme de coeziune.

Ședința liberalilor este una tensionată, mai mulți lideri PNL reproșându-i lui Ludovic Orban modul în care a negociat ministerele care revin partidului. printre criticii liderului PNL s-au numărat Ilie Bolojan, Rareș Bogdan, Emil Boc, Florin Roman și Marian Petrache.

Potrivit surselor G4Media.ro, Bolojan a anunțat că se va pronunța împotrivă, iar Boc a spus că se va abține la votul privind propunerile de miniștri. Tot împotrivă a anunțat că vor vota și Rareș Bogdan și Robert Sighiartău.

”Domnule Orban, ați vândut partidul. Voi face turul României pentru a le spune primarilor ca le-ați vândut partidul pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților”, i-a spus și Florin Roman liderului PNL.

Florin Roman și Ludovic Orban

De asemenea, Roman l-a acuzat pe Orban că a eșuat în negocieri, că a trădat partidul și a umilit PNL, că de numele lui se va lega marea trădare a PNL în istoria partidului, că acordul lui a însemnat o declarație de război la adresa primarilor.

”Florin Roman i-a mai spus președintelui PNL că, dacă nu i-a fost frică de Dragnea, să nu creadă că îi va fi de el. I-a promis că îi va sufla în ceafă în următorii patru ani. I-a spus că a cedat și în guvern și în Parlament și că va ceda în continuare de câte ori Ciolacu se va uita urât la el”, au mai declarat sursele citate pentru G4Media.ro.

Și Rareș Bogdan s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul negocierilor purtate de Orban.

”Modalitatea în care s-a ajuns aici a fost total nedemocratică. E anormal să afăm numele miniștrilor de la TV. E absolut dezamăgitor. Nazare e un om extrem de profesionist, dar nu e normal să avem liste făcute în alte părți. Funcția de la Cameră e importantă, dar nu vânzând tot”, ar fi spus Rareș Bogdan.

Potrivit surselor G4Media.ro, europarlamentarul a mai precizat că a înțeles prima oară, când președintele Iohannis a spus că Orban trebuie să își facă singur echipa, dar acum e a doua oară când se întâmplă acest lucru, întrebându-se retoric dacă nu cumva cineva impune ceva partidului din exterior, liste făcute în ultima clipă despre care partidul nu a fost consultat înainte.

Pe de altă parte, Virgil Guran, unul dintre oamenii de încredere al lui Ludovic Orban, care a fost instalat la șefia grupului senatorial al PNL, i-a luat apărarea liderului liberal.

4 comments

  1. Petre 23 decembrie, 2020 at 00:01 Răspunde

    Acum abia vedeti si voi, cum se ‘inclina’ pnl (ne’aripa tanara’ a ‘tariceanului’ or a ‘+usr’), in fatza interpusilor lui macron (or cum devine un fel de macrou… si o sa si ia calea, valea … acest pnl, cum a facut si pnt-cd candva), si nu numai…

  2. Corrie 23 decembrie, 2020 at 11:57 Răspunde

    Acesti cocosi cu gandul doar la bani,s-au transformat in gainuse cand a fost vorba de vot,dar mai ales dupa ce au aflat de la Flirin Catu si Orban ca totul a fost prezentat si discutat cu presedintele!!Pentru care,acest europarlamentar gaunos,fost jurnalist,Rares Bogdan ,isi punea obrazul!!Apropo,astia nu s-au trezit inca la realitate,nu au aflat ca NU AU CASTIGAT ALEGERILE,DECI NU POT AVEA TOTUL? Vorbesc despre ciolan in cazul sefului partidului,dar se pare ca ciolanul l-au vrut ei,ardelenii lui peste prajit,care ,daca nu era Orban presedintele PNL,erau acum in afara parlamentului,sau fara mandate la primarii si europarlamentare!!SLANA E VITALA IN ARDEAL,FARA SA ADUCI SLANA,ESTI TRADATOR…EI SA PRIMEASCA,DAR SA FI AJUTAT LA CASTIGAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE,NU,CA DUPA LOCALE ,CU SACII-N CARUTA,AU OBOSIT…

  3. Corrie 23 decembrie, 2020 at 12:03 Răspunde

    Cat despre scurgerea catre presa,banuiti ,probabil cine este individul..acel fost jurnslist exaltat si fara creier,care sta tot timpul in curtea presei,la latrina3,la stiripescurse,ghita teveu ,bobby1 teveu,dcnews,adica la cei ce jubileaza cand e vorba de subiecte de transformat in scandaluri ,pentru ca ciuma rosie sa creasca din nou in ochii spalatilor lor pe creier!

Leave a reply