O nouă lecţie aplicată de Violeta Alexandru PSD-ului, via „CatastroFirea”: „Mi-ar fi ruşine…”

0
1917

Capitala României este condusă astăzi din Voluntari. Vreme de 4 ani, bucureştenii au ales să-şi dea oraşul pe mâna celui mai prost administrator dintre toţi primarii care au trecut prin funcţie: Gabriela Firea. În mandatul ei, oraşul s-a sufocat efectiv, a bătut cel mult pasul pe loc şi a devenit lider în Europa în materie de ucidere lentă a populaţiei prin poluare.

Opoziţia unită îl propune azi pe singurul candidat cu şanse pentru a salva Bucureştiul din mâinile clanului Pandele: Nicuşor Dan. E candidat independent, susţinut însă de PNL şi USR, plus audienţa masivă extra-partidică, deci nu are rival, cel puţin în acest moment.


Violeta Alexandru a ieşit marţi la rampă într-o manieră care începe să o definească: fermă, dar decentă deopotrivă, aplicată şi responsabilă. Dacă nu era Nicuşor Dan, Bucureştiul ar fi meritat tot o primăriţă, dar nu una ca Firea, ci ca actuala şefă a Ministerului Muncii, cea care le-a aplicat recent parlamentarilor din „patrulaterul roşu” o lecţie de neuitat, la audierile din Parlament pe tema moţiunii simple îndreptate de PSD, ALDE, Pro România şi UDMR împotriva sa.

Azi, Violeta Alexandru a continuat tirada anti-PSD, de astă dată pe terenul Capitalei, acolo unde e implicată politic, prin conducerea organizaţiei PNL pe Bucureşti.

Ea a participat la o conferinţă de presă împreună cu deputatul Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, eveniment organizat la capătul Pasajului Colentina, la ieşirea din Bucureşti spre Voluntari.

„La 4 ani de la depunerea jurământului, acest material sinteză vă arată că sunt foarte puţine, spre deloc, lucruri concrete, palpabile care să fi schimbat calitatea vieţii bucureştenilor, care se pot contabiliza la Gabriela Firea. Din păcate, în Bucureşti se face doar spectacol din ban public şi mai puţin treabă concretă pentru ca bucureştenii să trăiască civilizat. 4 ani de mandat PSD în Capitală, un mandat dezastruos. Practic, nu întâmplător, când se vorbeşte despre doamna Firea, se vorbeşte despre catastroFirea„, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a fost nemiloasă cu Gabriela Firea, numită de ea „CatastroFirea”.

„La 4 ani de la depunerea jurământului, dacă aş fi Gabriela Firea, mi-ar fi ruşine. Mi-ar fi ruşine pentru un mandat în care n-am făcut decât să dau bani în stânga şi în dreapta, ca şi când ar fi banii personali, pentru tot felul de spectacole din care să câştige capital electoral, în timp ce Bucureştiul, un oraş cu potenţial, un oraş cu resurse, se confruntă de la încălzire şi alimentare cu apă până la curăţenie, până la infrastructura şcolară, până la tot ce înseamnă spaţiu verde, până la infrastructura de transport cu serioase probleme. Sincer, nu are nicio scuză pentru faptul că Bucureştiul, astăzi, în 2020, arată mai rău ca niciodată”, a mai declarat Violeta Alexandru.

În opinia sa, Bucureştiul poate deveni un oraş civilizat.

„Acum este ţinut captiv de un om care nu iubeşte Capitala, ca dovadă că nici nu locuieşte în Capitală. Am încredere în colegii mei, am încredere în buna lor credinţă, în capacitatea lor, în determinarea pe care o au să arate ce se poate face din acest oraş, dacă el este administrat de oameni competenţi (…). Am venit în primul rând să-i spun lui Nicuşor (Dan – n.r.) că poate conta pe mine, poate conta pe echipa PNL Bucureşti. Ştim foarte bine care este miza şi care sunt presiunile şi intimidările la care eşti supus. Vom fi alături de tine. Suntem o echipă”, a spus Violeta Alexandru.

Ea şi-a exprimat încrederea în determinarea lui Nicuşor Dan de a schimba faţa Bucureştiului.

„Am toată încrederea în determinarea colegului meu şi în capacitatea lui de a schimba chiar imediat faţa Bucureştiului şi modul în care este administrat, pentru că este un om care respectă bucureştenii, pentru că este un om care ştie ce înseamnă să fii corect cu cheltuirea banilor publici (…). Îl respect pentru modul în care s-a dedicat Bucureştiului în ultimii ani (…). Noi vă propunem seriozitate, vă propunem respect pentru bucureşteni”, a adăugat Violeta Alexandru, potrivit Agerpres.

La conferinţă au mai participat Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, şi liderul consilierilor generali ai PNL, Stelian Bujduveanu.

VEZI ŞI:

Cum a ajuns Bucureştiul marele focar de poluare al Europei

VIDEO. Violeta Alexandru i-a lăsat negri pe parlamentarii „ciumei roşii”: „Nu aveţi nicio şansă, am românii de partea mea

Leave a reply