Nu se mai fac bine! După ce au încurajat românii să se infecteze, PSD-iștii dau vina tot pe alții

0
1272

PSD rămâne un partid incurabil, bolnav complet și muribund, dar care se încăpățânează să moară urât. Indiferent că vorbești de capitala țării – acolo unde Gabriela Firea se face că nu vede criza COVID 19 care face din București cel mai mare focar de cazuri noi – sau de alte voci de la vârf ori din teritoriu, acest partid nu poate să trăiască decât prin minciună.

Prin minciună a ajuns la putere promițând pe vremea lui Dragnea că va aduce lapte și miere pe Dâmbovița, după care am fost la un pas să pierdem singura noastră sursă de supraviețuire financiară – Uniunea Europeană -, prin minciună continuă să li se adreseze românilor chiar și în vremuri de criză globală.

Ce e mai grav de astă dată este că folosirea minciunii în astfel de vremuri ajunge să coste vieți.

Iar PSD este principalul vinovat, alături de Victor Ponta, în încurajarea oamenilor de a nu ține cont de măsurile anti-coronavirus.

Marcel Ciolacu și alți lideri iresponsabili au politizat complet criza pandemiei, folosind-o pentru a ataca Guvernul PNL, ceea ce a slăbit capacitatea Executivului condus de Ludovic Orban, și așa slăbit de putere în Parlament din cauza majorității PSD-ALDE-PRO ROMÂNIA-UDMR.

Dumitru Buzatu, baron PSD de Vaslui

PSD a complicat și mai mult viața Guvernului Orban atunci când a influențat deciziile Avocatului Poporului și ale CCR care au condus la anularea sancțiunilor și la renunțarea la măsurile de carantină și izolare socială, iar efectele se văd: ultimele zile au fost cu niveluri record de noi cazuri de coronavirus.

Cu toate acestea, partidul nu a înțeles nimic din situația gravă pe care în special el a provocat-o prin declarații precum cele ale Liei Olguța Vasilescu sau ale lui Dumitru Buzatu, baronii PSD de la Dolj și respectiv Vaslui, care au pus la îndoială existența COVID 19 chiar în ședința conducerii centrale.

Iar mai nou, Marcel Ciolacu însuși, doar cu gândul la alegerea sa ca președinte ”plin” al PSD sau la alegerile parlamentare ce vin, a continuat să alimenteze criza provocată de PSD, acceptând difuzarea pe rețelele de socializare a unor mesaje de o iresponsabilitate imensă, prin politizarea în continuare a pandemiei actuale.

„O guvernare care dă permanent vina pe cetățenii săi nu poate trece o țară prin criză. În loc de solidaritate, PNL provoacă doar învrăjbire! Prelungirea stării de alertă înseamnă eșecul strategiei anti-pandemie a Guvernului. O țară întreagă este obligată să deconteze prostiile liberale: chefuri sfidătoare în vreme ce românii suportau restricții; testare lipsită de logică, cu fluctuații aberante;  măști proaste pentru medici, generând focare COVID-19 în spitale; legi croite greșit, care au provocat vid legislativ. Iohannis și PNL au guvernat pe principiul: când sunt puține cazuri – e meritul nostru, când sunt multe – e vina românilor. Și au băgat întreaga Românie la terapie intensivă!”

Leave a reply