duminică, iulie 21

”NU au bani de pensii și salarii!”

0
1094

Dragnea trebuie sa raspunda personal pentru colapsul Romaniei…

Ofensiva impotriva sectorului privat – care fura si nu plateste impozite, daca stai sa asculti propaganda PSD – este rezultatul populismului lui Dragnea si al PSD.

Dupa 7 luni de guvernare, si fara sa fie implementate legea salarizarii unitare si legea pensiilor, banii colectati din taxe, impozite si accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor si a asistentei sociale.

Mai simplu, NU au bani de pensii si salarii!!!

Ahh da, le platesc pentru ca se imprumuta de la banci (da, ati auzit bine de la banci) pentru a acoperi diferenta. Si se (ne, pentru ca noi platim pana la urma), vor imprumuta si mai scump pentru ca taxa pe care Dragnea si PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (banci, IFN, asiguratori) se va vedea in PRETUL pe care statul il va plati pentru aceste imprumuturi!! Asta nu o spune Tudose.

Economistul Florin Cîțu, senator PNL, a postat textul de mai sus pe pagina sa de Facebook, alături de grafice și date concrete despre dezastrul economic pe care îl pune la cale axa Dragnea-Tăriceanu-Tudose-Toader-Vasilescu. Cifrele sunt grave și prefigurează o criză la orizont care îi va lovi pe toți: bugetari, privați, investitori în imobiliare etc.. Situația e comparabilă cu 2008, când de asemenea guvernul de atunci a mărit cheltuielile publice pe datorii (măriri de pensii și salarii la stat), culmea, în plină criză financiară globală! Consecința a fost prăbușirea economică pe care a moștenit-o următoarea guvernare (Boc), care a fost obligată să taie în carne vie pentru a preveni falimentul și imposibilitatea plății pensiilor și salariilor. Numai că acum, atrage atenția Florin Cîțu, situația e mai gravă.

VEZI ȘI

IATĂ DOVADA PRĂBUȘIRII ROMÂNIEI! CIFRELE CARE ANUNȚĂ FALIMENTUL

Leave a reply