sâmbătă, ianuarie 22

Noua listă a țărilor cu risc din care cei sosiți în România intră în carantină

0
963

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat vineri o nouă hotărâre, Hotărârea 55, prin care a fost actualizată lista ţărilor şi zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România, potrivit unei informări a Grupului pentru Comunicare Strategică.

Astfel, ţările şi zonele cu risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România sunt: Andorra, Austria, Armenia, Bulgaria, Bosnia şi Herzegovina, Cehia, Croaţia, Elveţia, Franţa, Georgia, Guam, Muntenegru, Iordania, Italia, Luxemburg, Liechtenstein, Lituania, Macedonia de Nord, Polonia, Polinezia Franceză, Portugalia, San Marino, Slovenia, Serbia, Statele Unite ale Americii, Ungaria.


Totodată, prin Hotărârea 55 a CNSU “se abrogă alineatul 2 al articolul 3 din Hotărârea CNSU 54 din 12.11.2020, persoanelor care sosesc din Danemarca în România fiindu-le aplicabile toate excepţiile de la măsura carantinării prevăzute în Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă 36, cu modificările şi completările ulterioare”.

VEZI ŞI:

CTP: ”Cum de lasă Dumnezeu să moară toți patriarhii, starețiii, mitropoliții, dacă ei sunt trimișii lui Dumnezeu?”

Blasfemie: Dan Voiculescu ”lipit” de Joe Biden și atac la ”zâmbetul dictachiorului Băsescu Traian”

Andrei Caramitru: ”Ortodoxia este decimată de COVID. E singura religie care s-a comportat în halul ăsta. Până și Islamul a fost mai rațional”

Leave a reply