sâmbătă, octombrie 1

Nordis-un grup imobiliar fantomatic

1
951

Unul dintre dezvoltatorii imobiliari cu cea mai agresivă campanie de imagine, Nordis Group, se poate „lăuda” cu nenumărate promisiuni neonorate către clienți: de la termene de livrare întârziate cu anii, până la apartamente dispuse la etaje care nu există în autorizațiile de construcție, dezvăluie Ziare.com.

Paradoxal, deși proiectele imobiliare întârzie să fie finalizate, Nordis anunță noi și noi dezvoltări, în condițiile în care se laudă cu un procent de vânzări de peste 50% la cele deja începute și nepredate și percepe de la clienți avansuri și de 95% din suma totală!

La o simplă vizită pe site-ul Nordis Group, ești invitat să cumperi de la dezvoltator apartamente în patru dezvoltări imobiliare, toate în zone cu mare căutare: Mamaia, Sinaia, Brașov și București. Machetele sunt frumoase, promisiunile atractive, finalizarea lipsește cu desăvârșire. Dar să le luăm pe rând.

  • București

O nouă dezvoltare imobiliară a fost anunțată de Nordis și pentru Capitală. Tot într-o zonă de lux, respectiv Barbu Văcărescu – șoseaua Fabrica de Glucoză. Aici nu poate fi vorba despre întârzieri, întrucât proiectul acum demarează.

Rămâne însă un semn de întrebare generat de succesiunea rapidă de proiecte imobiliare pe care compania le demarează, în condițiile în care cele ar fi trebuit finalizate întârzie.

P.S. Ziare.com a contactat Nordis Group, telefonic și pe e-mailul oficial, pentru a obține un punct de vedere oficial al companiei. Demersurile făcute miercuri, 25 august, au rămas fără răspuns până la momentul publicării acestui material.

1 comment

Leave a reply