sâmbătă, iunie 25

NOI iubim, Kovesi nu! Secretul lui Dăncilă la prezidențialele din 2024

0
310

Fosta șefă de la Palatul Victoria e gata să să bată pentru România, la viitoarele alegeri.

Cel puțin asta a declarat Viorica Dăncilă legat de o candidatură a ei la prezidențiale împotriva Laurei Codruța Kovesi, de care ”nu se teme”, potrivit afirmațiilor sale dintr-un interviu televizat recent în care a vorbit despre șansele partidului ”NOI”, pe care îl conduce, la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.

Declarațiile Vioricăi Dăncilă

  • ”Românii sun pregătiți pentru orice scenariu, la prezidențialele din 2024, dar trebuie să creionăm profilul candidatului. Pentru România, e necesar unul care să aducă pacea în interiorul țării să aducă consens, da să fie și empatic față de oameni. E nevoie de un candidat care să iubească România și pe români. Nu știu dacă doamna Kovesi are aceste capacități, decizia aparține electoratului. În partidul NOI este un statut care stabilește cum se va face candidatura. Din fiecare organizație se va face câte o propunere. Tocmai pentru a maximiza candidatura. Vom aborda altfel politica. E greu să spun pe cine voi pune ștampila.
  • Fiecare trebuie să vină cu un program, vrea să văd o confruntare directă, așa cum am cerut eu în 2019. Trebuie să vedem dacă doamna Kovesi candidează. Nu m-aș teme de o confruntare cu ea. Totuși, este doar un scenariu. Trebuie să ținem cont de modul cum evoluează lucurile. Ca să generăm încredere, noi, politicienii, trebuie să venim cu soluții la problemele românilor”, a dcclarat Viorica Dăncilă.

Leave a reply