duminică, iulie 21

Nicușor Dan ”rade” gașca Firea din Primăria Capitalei!

0
1115

Candidatul independent susținut de PNL și USRPLUS pentru a prelua conducerea administrativă a Bucureștiului a intrat în forță în campania electorală.

Nicușor Dan a promis că va schimba complet felul în care edilii Capitalei vor gestiona viața primului oraș al țării. Sloganul său ”noul București” exact despre asta vorbește.
Dar Nicușor Dan și colegii lui știu bine că nimic concret nu se poate schimba fără oameni dedicați acestui nou fel de a face administrație. De aceea, candidatul PNL&USRPLUS are un plan pentru a-și pune în practică viziunea, iar el începe dur, după cum a anunțat însuși Nicușor Dan.
”Există doi candidaţi care au şanse, Gabriela Firea şi cu mine. Dacă un bucureştean vrea să scape de Gabriela Firea, trebuie să mă voteze pe mine. Acum suntem în turul 2 de fapt”, a spus Nicuşor Dan, într-o intervenție la TVR1, citat de news.ro.

El a mai adăugat că oamenii cu funcții din Primărie trebuie evaluați după performanțe, iar în cazul în care va câștiga mandatul de primar, unii dintre directori vor zbura din funcție.

„Unii dintre directori vor zbura din prima, cum este şeful Direcţiei Juridice, domnul Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi arhitectul – şef, Ştefan Dumitraşcu. E foarte simplu, Legea Administraţiei Publice spune să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni, comisie care dispune sancţiuni. Dacă vorbim de domnul Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, este suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef care a semnat şi el sute de autorizaţii anulate apoi”, a declarat Nicuşor Dan.

Leave a reply