Nicușor Dan îi răspunde lui Ciolacu: „Din 2024 discutăm politică zi și noapte”

3
87

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan susține că până la alegerile locale se va concentra pe administrația publică, urmând ca, începând cu luna iunie 2024, să discute „politică zi și noapte”. Afirmația vine după declarațiile șefului PSD, care a afirmat că liberalii trebuie să își asume „dezastrul din București”.

Nicușor Dan este de părere că are o relație „foarte bună” cu consilierii general ai USR, PNL și PMP, precizând că această coaliție la nivel de București funcționează.

Am o relaţie foarte bună cu consilierii generali ai USR, PNL şi PMP. (…) Există o coaliţie care funcţionează la nivelul municipiul Bucureşti. Această coaliţie este formată din PNL, USR şi PMP şi funcţionează foarte bine. Ieri am avut o discuţie pe şedinţa de Consiliu General care va avea loc pe 31 ianuarie – şedinţa ordinară – şi am avut mai multe întâlniri şi vom avea pentru şedinţa de buget care va fi pe 3 februarie. Deci, această coaliţie funcţionează”, a explicat edilul Capitalei.

În ceea ce privește lista cu obiectivele de îndeplinit din partea PNL, Nicușor Dan spune ca aceasta nu a ajuns încă în posesia sa, termenul fiind sfârșitul lunii ianuarie. De asemenea, acesta a precizat că la finalul mandatului va prezenta un bilanț al realizărilor sale, iar până în prezent a reușit: scoaterea primăriei din faliment, semnarea contractelor pentru achiziționarea autobuzelor electrice și pentru realizarea studiului de fezabilitate privind semaforizarea a 500 de intersecții din Capitală.

Faptul că scoţi primăria din faliment înseamnă că vin companii să lucreze cu tine, ceea ce în ultimii ani ai mandatului trecut nu s-a realizat. Am adus 100 de tramvaie, pentru care erau banii din 2013. (…) Am semnat contracte pentru autobuze electrice. (…) Pentru semaforizare inteligentă, tocmai am atribuit studiul de fezabilitate pentru toate cele 500 de intersecţii ale Bucureştiului”, a adăugat acesta.

3 comments

  • mircea 18 ianuarie, 2023 at 19:06 Răspunde

   semafoare inteligente doate toate cu,,,Pitigoi Vesei”'(politia locala),au trecut doua veri si nu am primit vaucerele ca sa ma duc la garla sa fac baie si inca nu stiu cu cine sunt imperechiat.cand oa sa fie implementat softul care sa inregistreze numai energia cuprinsa in parametrii normali nu si rebuturile.Cand vor fi pusi toti patronii de spatii comerciale sa plateasca energia consumata,nu am vazut nici o factura din care se scade energia aferentaSET aferenta,la pret nesubventionat,spatiile comerciale sunt parte integranta a Asociatiilor ,facturile sunt emise pe punctul de masura si inregistrare ,,,Gicakalorimetru””cum se face ca la o oprire instalatia se umple de doua ori si se goleste o data si nu ni se scade nimic,deci primim nimic lsi platim cu varf si indesat,sa plateasca ,,,BIZONII”

 1. mircea 19 ianuarie, 2023 at 11:56 Răspunde

  as fi dorit ca autorul articolului si primarul General sa bea apa,sau sa se spele cu apa plina de namol si care pute,nu este nici in parametrii fizici nici organoleptici,da Bizonii trebuie sa plateasca,ca ,,,Generalul”’sa raporteze profit.Cand administratia orasului se va reforma si restructura.3primarila capitala+12 primari la sectoare=15 primari
  -consilieri 56 consilieri laPMB+(35×6=210)consilieri la sectoare,in total266. Cei 15+266 produc o dezoeganizare organizata.
  –-cel mai bine ar fi sa fie ales un singur primar al orasului si sa aiba 6viceprimari care sa fie alesi din 6×10-6×9 = 54 de consilieri ai sectoarelor cate 1 in fiecare sector care va indeplini si functia de cytymanger.totodata cei 54 vor fi si consileri la capitala.Deci in loc de281 de …./vor fi doar 60+1.Acel 1 va fi primarul orasului Bucurest nu primar ,,,general”’

Leave a reply